Fotbal international

Soţia lui Icardi iese la atac: “Contract nou cu Inter sau pleacă!”

23.05.2018 | 10:11
Sotia lui Icardi iese la atac Contract nou cu Inter sau pleaca

Wanda Nara, soţia golgeterului argntinian de la Inter, Mauro Icardi, a ieşit hotărît la atac: “Ori reînnoieşte contractul, ori pleacă! Primele trei cluburi din lume sunt dispuse să îi plătească imediat clauza de eliberare”. Nu este doar reacţia unei soţii care vrea mai mulţi bani. Wanda Nara este agentul lui Icardi şi când vine vorba de chestiuni de afaceri e mai puternică şi mai abilă decât mulţi confraţi de parte masculină.

Inter a obţinut o calificare de-a dreptul incredibilă în grupele Champions League în ultimul sfert de oră al meciului din etapa finală a Serie A, la Roma, pe terenul lui Lazio şi acum are planuri uriaşe pentru noul sezon. Primul obiectiv trasat de antrenorul Luciano Spalletti conducerii chineze a fost păstrarea golgeterului Icardi. Şi directorul sportiv Pierro Ausillo are acum misiunea de a renegocia în regim de urgenţă un nou contract pentru Icardi, care să îi aducă acestuia un salariu de 8 milioane euro net pe stagiune.

Soţia lui Icardi iese la atac, ea fiind agentul jucătorului!

Momentan, Icardi poate fi foarte uşor luat de la Milano de cătrc orice club cu potenţă financiară,pentru că la preţurile actuale de pe piaţa de mercato, suma de 110 milioane euro drept clauză de eliberare este uşor de achitat. De aceea Ausillo vrea să bată palma cu argntinianul, moment în care ar stabili şi un nou prag al clauzei de eliberare la 180 de milioane euro.

După ce a contribuit la obţinerea calificării în grupele Champions League cu al doilea gol al meciului de la Roma, înscris din penalty, Icardi a declarat că vrea să rămână, dar aşteaptă conducerea clubului să se aşeze la masa tratativelor, pentru a cădea de acord asupra noilor date contractuale. În cazul său, faptul că nu a fost convocat de către selecţionerul Argentinei Jorge Sampaoli pentru Mondialul din Rusia nu pare a-i fi slăbit cota pe piaţa externă, pentru că se ştie că la mijloc este o animozitate din partea tehnicianului.