News

Soția lui Radu Mazăre, petrecere în libertate după ce s-a căsătorit în penitenciar! Foto

12.07.2019 | 10:23
Roxana Mihalache a petrecut la o terasă. Sursa foto spynews.ro

Soția lui Radu Mazăre a mers la petrecere în libertate după ce s-a căsătorit în penitenciar! Roxana Mihalache, devenită în mod oficial doamna Mazăre nu a ezitat o clipă și a mers la un super party la puțin timp după ce și-a unit destinul cu fostul edil al Constanței. Tânăra nevastă a sărbătorit marele eveniment aşa cum se cuvine. Astfel, la puține momente după ce a plecat de la Penitenciarul Rahova, Roxana Mihalache a mers pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală.

Soția lui Radu Mazăre, petrecere în libertate după ce s-a căsătorit în penitenciar!

Spynews a scris că femeia i-a avut alături pe mama fostului primar, pe fraţii acestuia, pe avocata Lizeta Haralambie, pe sora ei, dar şi pe câţiva prieteni. Mai puțin pe Radu Mazăre, acesta din urmă fiind nevoit să rămână la închisoare. Pentru câteva ore, invitații au sărbătorit evenimentul și spre deosebire de Penitenciar, acolo unde n-au avut voie să consume mai nimic, acum s-au desfătat cu mâncăruri și băuturi rafinate.

Roxana Mihalache a părut extrem de relaxată și de împăcată și a fost numai zâmbete. Femeia a dorit să-şi împărtăşească bucuria şi cu persoane care nu se aflau lângă ea. Astfel, a pus mâna pe telefon şi a stat la poveşti minute în şir. Nu s-a terminat aici. După ce s-a terminat petrecerea, Roxana Mihalache a plecat direct la sora ei, alături de care a continuat să sărbătorească evenimentul. Paparazzi au surprins-o pe aceasta, pe balconul rudei, în timp ce și-a aprins o țigară și a încercat să se liniștească în urma evenimentelor de peste zi.

Soția lui Radu Mazăre, petrecere în libertate după ce s-a căsătorit în Penitenciar! Roxana Mihalache
Roxana Mihalache și-a încheiat ziua acasă la sora ei. Sursa foto spynews.ro

Ce a spus mama primarului despre nunta din Penitenciar

Femeia a continuat să vorbească minute bune la telefon și să povestească unor apropiați ai cuplului felul în care a decurs totul.  „A fost o zi trista. Ne-am bucurat toata familia de relaţia lui Radu cu Roxana ca s-a oficializat, ea a facut parte din familia noastra de multi ani, iar azi oficializarea a fost un lucru normal, dar am fost toti tristi pentru ca evenimentul s-a petrecut la inchisoare.

Am fost tristi, ca nici Radu nu a fost prea vesel. Are o condamnare de 9 ani pe zile pe baza unui raport de constatare facut de DNA si dupa 9 ani de procese, 100 de sedinte de proces, primeste o pedeapsa de 9 ani desi expertiza constata ca prejudiciul e 0. Daca ati auzit vreodata un om condamnat pentru prejudiciu zero, eu n-am auzit”, a spus mama lui Radu Mazăre despre nunta care a avut loc în Penitenciar.