Life

Soția lui Rareș Bogdan face valuri în costum de baie! Cel mai vocal susținător al lui Cîțu abia respiră în fața ei. Foto

Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan, ar fi, cu siguranță, una dintre candidatele la titlul de Miss dacă, vreodată, în politica românească s-ar face un top al celor mai frumoase soții din rândul demnitarilor.
20.08.2021 | 16:52
Sotia lui Rares Bogdan face valuri in costum de baie Cel mai vocal sustinator al lui Citu abia respira in fata ei Foto
Florina Bogdan pozeaza, fara inhibiții, în costum de baie Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Brunetă, cu picioare lungi, forme perfecte, un zâmbet cuceritor și o atitudine regală, Florin Bogdan este soția lui Rareș Bogdan. Iar dacă politicianul este orice în afară de discret, soția europarlamentarului liberal preferă să stea departe de agitația care în înconjoară pe bărbatul ei.

Florina, soția lui Rareș Bogdan, pictoriale nebune la malul mării

Florina Bogdan, în ciuda discreției sale, adoră să pozeze în ipostaze fierbinți, momentele petrecute la malul mării fiind, adeseori, imortalizate și puse apoi pe conturile de socializare ale frumoasei soții de politician.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă, în principiu, meseria lui Rareș Bogdan cere un anume grad de sobrietate, Florina Bogdan, mizând pe faptul că nu multă lume o asociază cu vocalul susținător al lui Florin Cîțu în cursa pentru președinția PNL, este în centrul unor pictoriale cât se poate de senzuale.

Dovedind că nu este deloc inhibată în fața aparatului foto, de-a lungul ultimilor ani, Florina Bogdan a pozat în ipostaze care o ”califică” și pentru a deveni un model pentru lenjerii sau costume de baie.

ADVERTISEMENT

Soția lui Rareș Bogdan, ședințe foto în costum de baie

Vacanțele exotice petrecute în compania europarlamentarului liberal sunt motivul perfect pentru ca Florina Bogdan să își pună în valoare formele perfecte cu care a fost înzestrată.

Și, în fața aparatului de fotografiat, soția liderului liberal nu este deloc inhibată. E adevărat, nici nu are vreun motiv să își ascundă formele, costumele de baie minuscule pe care le poartă dezvăluind forme pentru care doamne sau domnișoare cu jumătate din vârsta ei ar face crimă.

ADVERTISEMENT

E adevărat, Florina Bogdan pare să își fi luat în serios pasiunea de fotomodel, ea pozând adeseori, tot la malul mării, și în ținute casual, folosindu-se din plin de felul în care a învățat să se comporte în fața aparatului de fotografiat.

Culmea, fotografiile în care Florina Bogdan face senzație și reușește să adune zeci, chiar sute de comentarii în care complimentele sunt ”la ordinea zilei” sunt realizate după ce a născut, bruneta, alături de RareșBogdan, având deja doi copii.

ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan cu imaginea, soția, cu banii

Obișnuit cu lumina reflectoarelor și, fără îndoială, posesorul unor venituri de invidiat, fostul realizator TV, în prezent europarlamentar, Rareș Bogdan este, de fapt, ”sărac” față de soția lui, focoasa Florina, fiica unui milionar din Cluj.

ADVERTISEMENT

”Nu mi-e ruşine să vorbesc despre averea mea. Vreau să introduc în politică conceptul de `bogat şi cinstit`. Soţia mea este fiica unui milionar clujean”, a dezvăluit Rareş Bogdan într-un interviu online pe care i l-a acordat lui Mădălin Ionescu cu ceva timp în urmă.

Iar când vine vorba de afaceri, Florina Bogdan pare să fi moștenit talentul tatălui ei. Astfel, în prezent, ea deține mai multe afaceri, printre care o cafenea, o florărie și o sală de fitness, în București. Culmea, soția lui Rareș Bogdan nu s-a ferit niciodată de muncă, ea lucrând, pe perioada studenției, ca însoțitoare de zbor pentru mai multe companii aeriene.

În altă ordine de idei, în puținele ieșiri publice pe care le-a avut Rareș Bogdan în care să vorbească despre soția lui, europarlamentarul a dovedit că o adoră, supărarea acestuia în momentul campaniei electorale din 2019, atunci când candida pentru un loc în Parlamentul European, iar Florina Bogdan a fost atacată de rivalii politici, fiind uriașă.