Sport

Soția lui Schumacher, achiziție de clasă! A cumpărat vila lui Florentino Perez

22.07.2018 | 14:34
Sotia lui Schumacher achizitie de clasa A cumparat vila lui Florentino Perez
Soția lui Schumacher, achiziție de clasă! Corina Schumacher a cumpărat vila lui Florentino Perez din Mallorca
ADVERTISEMENT

Soția lui Schumacher, achiziție de clasă! A cumpărat vila lui Florentino Perez din Mallorca, o casă cu o suprafață totală de 15 mii de mp și cu ieșire la mare. Două piscine și o grădină de vis mai fac parte din complex. De remarcat că proprietatea a fost achiziționată inițial de președintele celor de la Real Madrid în 2005, dar după ce soția lui, Maria a încetat din viață în 2012, șeful galacticilor nu a mai mers niciodată la vila pe care a pus-o în vânzare încă de anul trecut.

Acum, Corina Schumacher, soția pilotului Michael Schumacher a plătit nu mai puţin de 30 de milioane de euro pentru vila din Mallorca. Ajunsă la 49 de ani, femeia a precizat că vrea să-şi petreacă vacanțele alături de copii și cei câțiva prieteni acceptați în jurul cuplului în această casă.  Ea își va păstra însă și reședința de la Gland, din Elveția, vila fiind dotată cu absolut toate facilitățile medicale de care are nevoie în acest moment fostul pilot german.

ADVERTISEMENT

Soția lui Schumacher, achiziție de clasă!

De remarcat că presa din Germania a precizat că sunt foarte puține informații legate de starea de sănătate a fostului campion mondial, dar că printre cele mai sigure sunt cele financiare. După ce a câștigat de 7 ori titlul mondial, pilotul german a acumulat o avere impresionantă care îi permite acum îngrijirea medicală indiferent de costuri.

Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian deosebit de sever după ce s-a accidentat în vacanță, pe o pârtie de schi din staţiunea Meribel, pe 29 decembrie 2013. Șase luni de zile a stat în comă fostul pilot despre care se știe în acest moment că își continuă recuperarea cu pași mici după ce s-a aflat o bună perioadă într-o stare vegetativă

ADVERTISEMENT

2012 este anul în care Michael Scumacher a participat pentru ultima oară în Formula 1

 

Tags: