Fotbal international

Spaniolii au calculat câte mii de euro costă hainele pe care Cristiano Ronaldo le poartă acasă, în carantină

17.04.2020 | 10:57
Spaniolii au calculat cate mii de euro costa hainele pe care Cristiano Ronaldo le poarta acasa in carantina
Spaniolii au calculat câte mii de euro costă pe care Cristiano Ronaldo le poartă acasă, în carantină. Foto:As.com
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a petrecut perioada de carantină în somptuoasa sa vilă de la Madeira, în valoare de 10 milioane de euro. I-a avut alături pe toţi membrii familiei sale, iubita Georgina, cei patru copii, mama Dolores, refăcută miraculos după un accidet vascular cerebral şi sora Katia Aveiro, ultima doar pentru o perioadă de timp.

Ţinută lejeră pentru starul lui Juventus

Vedeta lui Juventusa căutat să adopte în casă, mai ales că şi temperatura a fost una destul de ridicată, o ţinută cât mai lejeră, însemnând o pereche de pantaloni scurţi, o bluză, o cămaşă hawaiană şi o pereche de sandale. Spaniolii de la As au calculat că aceste haine uzuale purtate de CR7 ajung la valoarea de 3000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, un mare iubitor al modei și al celor mai bune firme, știe că în rețelele de socializare imaginea este totul și într-un videoclip publicat de Georgina el apare oferind cookie-uri copiilor săi îmbrăcat în această ţinută a cărei valoare totală este de 3000 de euro, pentru că fiecare accesoriu utilizat este de firmă.

Sunt numai haine de la cele mai bune firme

Portughezul poartă o bluză Givenchy cu o pereche de maimuţe imprimată și o stea, pe care firma nu o mai are disponibilă pe site-ul său, al cărei preț este în jur de 500 de euro.

ADVERTISEMENT

Cristiano a mai folosit o cămașă hawaiană realizată cu fir de mătase, cu finisaje în dungi contrastante pe mâneci și un guler cubanez care poate fi închis în întregime cu un buton.

Sandale de la Dolce & Gabanna

Şi bermudele sunt absolut identice cu cămaşa, producţie Christian Dior, de asemeni din ţesătură de mătase.  Acestea au costat 1050 de euro, în timp ce cămaşa menționată mai sus se ridică la 990 de euro.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, și pentru a completa look-ul, Ronaldo a optat pentru sandale de la marca Dolce & Gabanna cu inițialele din partea de sus lângă motto-ul Luxury Hotel, al cărui preț în magazinele specializate se ridică la 400 de euro.

Preocupat de imaginea de familist

Cristiano Ronaldoa căutat să apară în majoritatea imaginilor postate pe Instagram în preajma copiiilor şi a Georginei, pentru a întări ideea unui familist convins.

ADVERTISEMENT

Cristiano are un copil, cel de-al patrulea, rezultat în urma relaţiei cu Georgina şi alţi trei, dintre care doi gemeni, aduşi pe lume cu ajutorul unor mame surogat, plătite regeşte de portughez.

 

ADVERTISEMENT