Life

Speak a spus totul despre relația cu Adelina Pestrițu. De ce au pus punct legăturii amoroase

Speak a dat cărțile pe față și a vorbit despre motivul pentru care s-a despărțit de Adelina Pestrițu. Povestea lor de dragoste a durat 2 ani și jumătate.
22.03.2022 | 19:37
Speak a spus totul despre relatia cu Adelina Pestritu De ce au pus punct legaturii amoroase
Speak a dat cărțile pe față. Care e motivul pentru care s-a despărțit de Adelina Pestrițu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântărețul a spus totul despre relația cu frumoasa brunetă la mai bine de 6 ani de când au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut de influenceriță, fără să spună care au fost motivele care au stat la bază.

Speak a dat cărțile pe față. Care e motivul pentru care s-a despărțit de Adelina Pestrițu

Speak vorbește acum despre decizia luată la momentul respectiv, mărturisind că a ajuns la concluzia că unii oameni nu se schimbă niciodată oricât de mult ai încerca. Vedeta și bruneta nu mai erau pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

„Am avut o perioadă în care am încercat să schimb un om. Mi-am dat seama că nu poți. Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut. Cum te raportezi la oameni, cum te raportezi la viață, principiul fundamental de interacțiune, n-ai cum să le schimbi. Nu poți. 

O singură dată am încercat să fiu altcineva. La început, când eram cu fata asta, în interviuri vorbeam fără accent, pentru că eu văzusem la televizor că nimeni nu vorbea cu accent”, a mărturisit cântărețul în podcast-ul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Speak, schimbat complet după relația cu Adelina Pestrițu

În altă ordine de idei, artistul a mai subliniat că fosta parteneră de viață ar fi încercat să-l schimbe. Acesta este motivul pentru care o perioadă a renunțat la accentul din Moldova, dar tot nu s-a terminat bine între ei.

„Deși nu s-a terminat cum trebuie între noi, mie mi-a adus cel mai mare plus din ultima perioadă pe parte de inteligență emoțională. Acum știu exact că nu ai cum să schimbi un om, că dragoste cu forța nu se poate, că nimeni nu-i perfect și multe alte chestii.

ADVERTISEMENT

Judec altfel lucrurile. M-a ajutat foarte mult, mult de tot. Căzăturile astea sunt bune pentru artiști, pentru că ai nevoie de niște trăiri. Căderile, eșecurile, sunt cheia succesului”, a mai spus Speak în același interviu.