Life

Cine domină în relație, Speak sau iubita lui? Artistul nu s-a temut să dezvăluie adevărul

Speak a făcut o confesiune surpriză despre relație pe care o are de aproximativ 5 ani cu frumoasa brunetă, Ștefania. Cei doi s-au logodit la filmările de la Asia Express.
26.02.2022 | 21:15
Cine domina in relatie Speak sau iubita lui Artistul nu sa temut sa dezvaluie adevarul
Speak, dominat de iubita sa, Ștefania? Ce a povestit cântărețul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul, care se numește în realitate Ștefan Sprianu, nu s-a temut să dezvăluie adevărul despre legătura cu iubita sa. Artistul a spus cine domină în casă.

Fostul finalist de la „Asia Express” a oferit informații prețioase din intimitate, vedeta având numai cuvinte de laudă pentru partenera sa de viață, care îi umple toate golurile.

ADVERTISEMENT

Întrebat cine este cel care domină în relație, Speak nu s-a ferit să spună că aceea este Ștefania, tânăra de 25 de ani cu care se vede trăind până la adânci bătrâneți.

Speak, dominat de iubita sa, Ștefania? Ce a povestit cântărețul

„În casă nu există bărbat, femeia este miezul, din punctul meu de vedere. Șeful în casă este Șorecul, nu eu. Majoritatea care sunt relaxați și bine au pe cineva extraordinar acasă.

ADVERTISEMENT

Dacă ai probleme acasă și acasă nu e bine, poți maxim să scrii o melodie valoroasă și cam atât”, a mărturisit Speak în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Fostul co-prezentator de la „Chefi la cuțite” este mândru de logodnica sa care îl susține în tot ce face, cât și reciproc. Artistul este implicat în cariera muzicală a frumoasei brunete.

ADVERTISEMENT

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de circa 5 ani, Speak și Ștefania dorindu-și să se căsătorească cât mai curând. Din păcate, pandemia le-a dat planurile peste cap.

Speak și Ștefania au amânat nunta

Nunta va avea loc cel mai probabil anul următor având în vedere că organizarea durează destul de mult, de la găsirea restaurantului până la rochia albă de mireasă perfectă pentru brunetă.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa cântăreața știe cum va arăta în principiu marele eveniment din viața ei. Cu siguranță, va fi unul grandios unde va schimba cel puțin trei rochii. Și are deja designerii în minte.

Un creator de modă va fi din țara noastră, în timp ce al doilea va fi ales din străinătate, din însoritul Dubai. Ștefania nu are o limită când vine vorba de bani pentru că vrea să surprindă pe toată lumea.

La opul opus, Speak a mărturisit la un moment dat că o lasă pe artistă să se implice în tot ce ține de organziare pentru că vrea să fie „invitat” la propria nuntă.

ADVERTISEMENT