Life

Sport la TV. Cine transmite Aston Villa-Man. United, Verona-Inter şi Athletic Bilbao-Sevilla. Programul transmisiunilor sportive de joi, 9 iulie

08.07.2020 | 23:39
Sport la TV Cine transmite Aston VillaMan United VeronaInter si Athletic BilbaoSevilla Programul transmisiunilor sportive de joi 9 iulie
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV de joi, 9 iulie, este compus din două meciuri din fotbalul românesc, două din Premier League, tot două din Serie A, trei din La Liga şi unul din fotbalul portughez. Destul de mult pentru o zi de joi, în condiţiile în care nu avem jocuri din Europa League.

Din fotbalul românesc se transmite în direct partida UTA – Turris Turnu Măgurele, joc din etapa a 2-a a play-off-ului de promovare din Liga 2 şi rfeturul semifinalei Cupei României Politehnica Iaşi – Sepsi Sf. Gheorghe. Este primul meci pentru UTA, după ce partida din prima rundă, cu Petrolul, a fost amânată, ca urmare a infectării cu COVID 19 a cinci jucători din lotul prahovenilor şi a magazionerului echipei.

ADVERTISEMENT

În Premier League sunt trei partide, însă numai două sunt transmise în direct: Bournemouth – Tottenham şi Aston Villa – Manchester United, o victorie a diavolilor aducându-i la un singur punct de locul 4, pe care se află acum Leicester.

Famalicao – Benfica e meciul din Portugalia din programul de sport la TV joi, 9 iulie

În Serie A SPAL Ferrara primeşte vizita lui Udinese, dar meciul interesant este cel de noapte, dintre Verona şi Inter, în care gazdele, dacă nu vor câştiga se vor îndepărta de obiectivul Europa League. În Portugalia Famalicao – Benfica nu e e deloc un joc uşor pentru vulturii din Lisabona, deşi la capitolul istorie şi tradiţie este un abis între cele două.

ADVERTISEMENT

Şi în La Liga sunt în program trei partide. Două de la ora 20:30, Mallorca – Levante şi Eibar – Leganes, iar noaptea se dispută Athletic Bilbao – Sevilla.

ora 17:30 Fotbal baraj promovare Liga 2: UTA – Turris Turnu Măgurele: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 20:00 Fotbal Cupa României semifinală retur: Poli Iaşi – Sepsi Sf. Gheorghe: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 20:00 Fotbal Premier League: Bournemouth – Tottenham: Eurosport 1

ora 20:30 Fotbal La Liga: Mallorca – Levante: Digi Sport 2, Telekom Sport 4, Look Sport 3

ora 20:30 Fotbal La Liga: Eibar – Leganes: Digi Sport 4, Telekom Sport 3, Look Sport 2

ora 20:30 Fotbal Serie A: SPAL Ferrara – Udinese: Digi Sport 3, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 22:15 Fotbal Premier League: Aston Villa – Man. United: Eurosport 1

ora 22:45 Fotbal Serie A: Verona – Inter: Digi Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 23:00 Fotbal La Liga: Bilbao – Sevilla: Digi Sport 2 , Telekom Sport 1, Look Plus

ora 23:30 Fotbal Liga Sagres: Famalicao – Benfica: Look Sport 2