Life

Sport la TV. Cine transmite Chelsea-Norwich, Atalanta-Brescia şi Benfica-Guimaraes. Programul transmisiunilor sportive de marţi, 14 iulie

13.07.2020 | 20:30
Sport la TV Cine transmite ChelseaNorwich AtalantaBrescia si BenficaGuimaraes Programul transmisiunilor sportive de marti 14 iulie
ADVERTISEMENT

O zi de marţi, 14 iulie, de căderea Bastiliei, cu mult mai puţine evenimente sportive de cum am fost învăţaţi după ce s-a dat liber fotbalului după pandemia de coronavirus.

Doar patru meciuri figurează în programul acestei zile, unul din barajul de promovare din Liga 2, altul din Premier League, unul din Serie A şi ultimul din Liga Sagres, prima divizie a Porutgaliei.

ADVERTISEMENT

La noi e momentul unui aprig duel interjudeţean, mai precis al judeţului Argeş. Alb-violeţii din Piteşti primesc acasă vizita Miovenilor, un duel între doi foşti jucători dinamovişti, Ionuţ Badea contra Claudiu Niculescu.

Meciuri de solişti marţi, 14 iulie, în programul de sport la TV

În Premier League etapa a 36-a e deschisă de meciul dintre Chelsea şi deja retrogradata Norwich. Un meci în care singura necunoscută este numărul golurilor pe care îl vor marca albaştrii în poarta canarilor.

ADVERTISEMENT

Este una dintre puţinele zile fără nici un meci din Spania şi asta pentru că au mai rămas doar două etape şi ambele se vor juca în întregime în aceeaşi zi, cea cu numărul 37 fiind programată pentru joi, 16 iulie.

În schimb, Serie A ambalează motoarele pentru runda cu numărul 33, deci mai sunt cinci până la linia de sosire. Deschiderea o face cea mai în formă echipă de la reluarea campionatului, Atalanta, care, în mod normal trebuie să îşi pună doar problema câte goluri va marca unei muribunde. Şi ca bonus o vedea pe Benfica, acasă cu Guimaraes, sub comanda noului antrenor, în prima divizie a Portugaliei.

ADVERTISEMENT