Life

Sport la TV. Cine transmite Levante-Sevilla și Betis Sevilla-Granada. Programul transmisiunilor sportive de luni, 15 iunie

14.06.2020 | 22:54
Sport la TV Cine transmite LevanteSevilla si Betis SevillaGranada Programul transmisiunilor sportive de luni 15 iunie
ADVERTISEMENT

Luni, 15 iunie, salvarea programului de sport la TV vine din La Liga, competiție care se va juca aproape zilnic până la finalul sezonului, adică pentru cele zece etape rămase. Sunt programate primele două jocuri din cadrul etapei a 29-a.

Este vorba de confruntările Levante – Sevilla și Betis Sevilla – Granada. Levante vine după un 1-1 smuls in extremis, în prelungiri, în derbyul regional cu Valencia, pe stadionul Mestalla, iar Sevilla s-a impus cu 2-0, după pauză, în derbyul local cu Betis.

ADVERTISEMENT

A doua echipă a capitalei Andaluziei joacă acasă cu Granada și nu va avea viață ușoară, pentru că nou promovata a plecat bine, cu dreptul, într-un meci greu, acasă, cu Getafe, formație care trage la locul 4.

Liderul contra lanternei roșii în Bundesliga 2

În play-off-ul campionatului nostru avem ultima partidă din etapa a 3-a, Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș, jocul dintre echipele care nu au primit din partea UEFA undă verde de a evolua în cupele europene, în caz că ar termina pe loc de calificare.

ADVERTISEMENT

În fine, programul de sport la TV de luni, 15 septembrie, este completat de partida din Bundesliga 2 dintre liderul Arminia Bielefeld și lanterna roșie Dynamo Dresda, pe terenul primei formații, un joc restant, cei din Dresda stând 14 zile în carantină la reluarea sezonului, pentru două cazuri de COVID 19.

ora 20:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-off: Astra – Gaz Metan: Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 20:30 Fotbal La Liga: Levante – Sevilla: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Plus

ora 21:30 Fotbal Bundesliga 2: Bielefeld – Dynamo Dresda: Digi Sport 4, Telekom Sport 4

ora 23:00 Fotbal La Liga: Betis Sevilla – Granada: Digi Sport 1, Telekom Sport 3, Look Plus