Life

Sport la TV. Cine transmite Real Madrid-Villarreal, Crystal Palace-Man. United şi SPAL Ferrara-Inter. Programul transmisiunilor sportive de joi, 16 iulie

15.07.2020 | 21:30
Sport la TV Cine transmite Real MadridVillarreal Crystal PalaceMan United si SPAL FerraraInter Programul transmisiunilor sportive de joi 16 iulie
ADVERTISEMENT

Joi, 16 iulie, programul de sport la TV este axat pe meciurile din penultima etapă din La Liga, la capătul căreia sunt mari şanse să cunoaştem numele noii campioane a Spaniei, Real Madrid.

Echipei lui Zinedine Zidane îi este suficient un egal pe teren propriu cu Villarreal pentru a deveni campioană, chiar dacă Barcelona învinge acasă pe Osasuna, pentru că la o distanţă de trei puncte înaintea ultimei runde nimic nu se va mai putea întâmpla pentru că Madridul e superior la rezultatele directe.

ADVERTISEMENT

Meciul Real Madrid – Villarreal este deci şi capul de afiş în programul TV, figurând pe toate cele trei posturi, Digi Sport, Telekom Sport şi Look pe canalul principal. Şi partida Barcelonei o veţi putea viziona în direct, cum la fel se va întâmpla şi cu întâlnirile Getafe – Atletico Madrid şi Real Sociedad – Sevilla.

Dinamo – Chindia, meciul supravieţuirii în programul de sport la TV joi, 16 iulie

Fotbalul autohton propune un meci din zona marilor dureri din subsol, Dinamo – Chindia, o partidă de genul ori învingem ori murim pentru ambele echipe. Serie A are în ofertă ultimele două jocuri din etapa a 33-a, Torino – Genoa şi SPAL Ferrara – Inter, dar numai pe canalul Digi Sport 4.

ADVERTISEMENT

Şi în Premier League continuă jocurile etapei a 36-a, cu două meciuri, unul de la ora 20:00 Leicester – Sheffield United şi unul de la ora 22:15, Crystal Palace – Man. United, între Leicester şi Man. United fiind o aprigă bătălie directă pentru un loc de Champions League.

ora 19:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-out: Dinamo – Chindia: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 19:30 Fotbal La Liga: Eibar – Valladolid: Digi Sport 2

ora 20:00 Fotbal Premier League: Leicester – Sheffield United: Eurosport 1

ora 20:30 Fotbal Serie A: Torino – Genoa: Digi Sport 4

ora 22:00 Fotbal La Liga: Real Madrid – Villarreal: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 22:00 Fotbal La Liga: Barcelona – Osasuna: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 2

ora 22:00 Fotbal La Liga: Getafe – Atletico Madrid: Digi Sport 3, Telekom Sport 3, Look Sport 2

ora 22:00 Fotbal La Liga: Real Sociedad – Sevilla: Look Sport 3

ora 22:15 Fotbal Premier League: Crystal Palace – Man. United: Eurosport 1

ora 22:45 Fotbal Serie A: SPAL Ferrara – Inter: Digi Sport 4, Telekom Sport 4