Life

Sport la TV. Programul transmisiunilor 6 august, luni. Unde vedem tragerea la sorți a playoff-ului Europa League şi Champions League

05.08.2018 | 21:57
Sport la TV Programul transmisiunilor 6 august luni Unde vedem tragerea la sorti a playoffului Europa League si Champions League
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO vă prezintă programul transmisiunilor din 6 august, luni. Cel mai fierbinte punct este reprezentat, în mod categoric, de tragerea la sorți a play off-ului Europa League, competiție în care sunt angrenate și trei reprezentante din România. Evenimentul va avea loc de la ora 14.30, la Nyon.  Ceva mai devreme, de la ora 13.00, se vor decide și meciurile din play off-ul UEFA Champions League. Ambele trageri sunt în direct pe Digi Sport 1.

Astfel, FCSB, CFR Cluj și U Craiova își vor afla posibilele adversare din play off-ul Europa League. De remarcat că echipa lui Nicolae Dică a trecut de Rudar în dublă manșă și va evolua în turul 3, pe 9 și 16 august, împotriva lui Hajduk Split. Campioana CFR Cluj, eliminată de Malmo din preliminariile UCL o va întâlni în aceeași manșă pe Alashkert, în timp ce Universitatea Craiova joacă împotriva nemților de la RB Leipzig

ADVERTISEMENT

Sport la TV. Programul transmisiunilor 6 august, luni. Viitorul – FC Voluntari, după tragerea la sorți a playoff-ului Europa League şi Champions League

Două partide din Liga 1 Betano se joacă la începutul săptămânii. Prima dintre ele are loc la Ovidiu și se dispută între FC Viitorul și FC Voluntari. Meciul este transmis în direct de la ora 18:00 pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 şi Look TV Plus. Trupa antrenată de Gheorghe Hagi se află încă în căutarea primei victorii în sezonul 2018-2019 în Liga 1 Betano după ce a pierdut în prima rundă în faţa celor de la Dunărea Călărași, scor 0-1, iar în runda a doua a remizat, 1-1, în deplasarea de la Chiajna.

FC Viitorul nu a avut noroc și a ratat calificarea în Europa League. Deplasarea de la Arnhem a început prost de tot pentru elevii lui Hagi care au primit două goluri. Târziu s-au trezit foștii campioni ai României, dar n-au mai avut timp să recupereze. Mai mult de atât, Viitorul s-a deschis în apărare și scorul a crescut din nou în favoarea olandezilor. Adversara din această rundă, FC Voluntari are aceeași linie de clasament. A bifat până acum o remiză și o înfrângere. Ilfovenii au lut bătaie în meciul de debut de la Dinamo, apoi au făcut egal pe propriul teren cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

Sport la TV. Programul transmisiunilor 6 august, luni. Gaz Metan Mediaș – Dinamo, al doilea meci al zilei

Gaz Metan Mediaș – Dinamo se joacă cu ambele echipe aflate în prima jumătate a clasamentului și cu gânduri de play off în acest sezon. Partida se va disputa pe 6 august, luni, de la ora 21:00 şi va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1, Look Plus.

Medieșenii au deschis perfect sezonul cu o victorie pe propriul teren. Concordia Chiajna putea să plece cu un punct mare din această deplasare, dar un gol marcat în minutul 90 a trimis toate cele trei puncte în desaga gazdelor. Fortes a punctat într-un moment în care arbitrul își verifica deja cronometrul și Mediașul s-a dus la Voluntari cu un moral foarte bun. Prima deplasare a anului a adus un singur punct pentru Gaz Metan. 1-1 s-a terminat partida care nu a început deloc bine. Era minutul 3 când Voluntariul a înscris. La pauză s-a intrat cu rezultat egal după ce Fortes a lovit din nou și Gaz Metan a strâns 4 puncte din 6 posibile.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu a avut o vară prea bogată în transferuri, dar s-a bazat din plin pe inspirația lui Florin Bratu. Tânărul antrenor a mutat perfect și a luat trei puncte în primul joc. FC Voluntari a deschis scorul, dar Salomao și Sorescu au întors soarta partidei și au bifat o primă victorie pentru câini. A urmat marele derby cu FCSB în care Dinamo a arătat ca o formație pregătite pentru Europa în acest sezon. De trei ori au revenit pe tabelă elevii lui Bratu și la final au scos un punct uriaș, dar mai ales au luat moral pentru tot restul sezonului.

Fotbal din Cehia, tenis, înot și ciclism printre transmisiunile de pe data de 6 august

Telekom Sport 3 transmite luni, 6 august, o partidă din campionatul Cehiei de fotbal. Astfel, de la ora 22.00, se joacă întâlnirea dintre Dukla Praga și Bohemians.

ADVERTISEMENT

Fanii tenisului vor putea urmări luni pe Digi Sport 2 partide de la trei turnee. Astfel, de la 11.45 încep meciurile de la ATP Washington, în timp ce de la 13.30 se joacă partidele din turneul feminin din capitala Statelor Unite ale Americii. WTA San Jose se dispută de la 15.30, în timp ce turneul de la Montreal începe și el de la ora 18.00 și se transmite și pe  Telekom Sport 2.

Înotul are și el prim planul, luni, 6 august. Eurosport 1 transmite de la 11.15 Campionatul European de la Glasgow, în timp ce de la 13.45 începe competiția săriturilor în apă.

ADVERTISEMENT