Fotbal international

Accidentările îi dau bătăi de cap lui Dică. Alt jucător acuză probleme

Pe FCSB o aşteaptă un meci dificil în Portugalia, acolo unde se va deplasa pentru întâlnirea cu Sporting Lisabona, care va avea loc pe marţi, 15 august, de la ora 21:45, în playoff-ul Champions...
13.08.2017 | 15:56
Accidentarile ii dau batai de cap lui Dica Alt jucator acuza probleme

Pe FCSB o aşteaptă un meci dificil în Portugalia, acolo unde se va deplasa pentru întâlnirea cu Sporting Lisabona, care va avea loc pe marţi, 15 august, de la ora 21:45, în playoff-ul Champions League, iar Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB, întâmplă mari probleme în ceea ce priveşte accidentările suferite de jucători importanţi din lotul echipei “roş-albastre”.

După accidentarea suferită de Costantin Budescu în meciul tur cu Viktoria Plzen, din turul III preliminar al Champions League – vezi detalii, pe lista jucătorilor accidentaţi s-au înscris Filipe Teixeira şi Mihai Bălaşa, jucători care s-au “rupt” în timpul partidei cu Astra Giurgiu, din etapa a 6-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, scor 1-1 – vezi detalii.

SPORTING – FCSB. Golofca a acuzat mici probleme


Asta nu este tot! Un alt jucător transferat în această vară întâmpină mici probleme după meciul cu Astra Giurgiu. Cătălin Golofca l-a înlocuit pe Filipe Teixeira în minutul 10 al partidei cu fosta campioană a României, iar mijlocaşului cumpărat cu 400.000 de euro de la FC Botoşani îi dau bătăi de cap problemele musculare. Conform surselor FANATIK.RO, Golofca a acuzat ceva probleme după încheierea duelului cu Astra Giurgiu, aşa încât mijlocaşul primeşte o atenţie deosebită din partea staff-ului medical, iar Nicolae Dică se va putea baza pe serviciile lui la meciul tur cu Sporting Lisabona, din playoff-ul Champions League, de marţi, 15 august.

Întâlnirea dintre Sporting şi FCSB va avea loc marţi, 15 august, de la ora 21:45, în Lisabona, în playoff-ul Champions League. Meciul retur va avea loc pe 23 august, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

400.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru 40% din Cătălin Golofca

500.000 de euro este cota lui Golofca, conform transfermarkt