Fotbal international

Stadionul “Camp Nou” şi-ar putea schimba numele în 2019! Suma astronomică pe care o va primi Barcelona

27.11.2018 | 10:22
Stadionul Camp Nou siar putea schimba numele in 2019 Suma astronomica pe care o va primi Barcelona

Stadionul “Camp Nou” şi-ar putea schimba numele în 2019, iar FC Barcelona urmează să primească o avere pentru această modificare istorică. În ultimii ani s-a vehiculat ideea că oficialii catalani sunt dispuşi să schimbe denumirea arenei în cazul în care vor primi o ofertă consistentă. Astfel, conducătorii Barcelonei au negociat intens cu mai multe firme, iar Grifols este în pole-position.

Conducătorii Barcelonei sunt aproape de a ajunge la un acord cu firma Grifols, iar stadionul “Camp Nou” ar urma să-şi schimbe numele din 2019. Mundo Deportivo a anunţat marţi că reprezentanţii companiei farmaceutice sunt aproape să semneze un contract cu oficialii clubului catalan. Chiar dacă mai sunt câteva detalii de pus la punct, acordul ar putea să fie anunţat până la finalul anului. Dacă stadionul “Camp Nou” se va numi “Grifols”, Barcelona ar urma să încaseze aproape 400.000.000 de euro în următorii 30 de ani.

Stadionul “Camp Nou” şi-ar putea schimba numele în 2019. Au negociat şi acum doi ani

Stadionul “Camp Nou” şi-ar putea schimba numele în 2019 după ce oficialii Barcelonei au intrat în negocieri cu mai multe firme. Recent, presa catalană a scris despre oferta făcută de grupul Mediapro, care era dispus să plătească 300.000.000 de euro. În plus, în vară, conducătorii clubului au primit o ofertă similară din partea companiei Rakuten, principalul sponsor al echipei. Japonezii erau dispuşi să plătească şi pentru schimbarea denumirii stadionului pe care joacă echipa a doua a Barcelonei.

În 2017, Mundo Deportivo anunţa că Barcelona negociază cu Grifols, însă reprezentanţii companiei farmaceutice din Catalonia au negat oferta. “Compania nu negociază asocierea numelui Grifols cu Barcelona”, era anunţul făcut de conducătorii firmei. Cu toate acestea, compania a început să se implice în sport în această vară şi a investit 3.700.000 de euro pentru a prelua clubul Joventut Badalona, care evoluează în prima ligă de baschet masculin din Spania.

Stadionul Camp Nou şi-ar putea schimba numele în 2019. Câţi bani vor primi catalanii
Stadionul Camp Nou şi-ar putea schimba numele în 2019. Câţi bani vor primi catalanii