Fotbal intern

Stăncioiu vrea să devină antrenor după ce a plecat de la FCSB: “Analizez ofertele”

20.06.2018 | 12:16
Stancioiu vrea sa devina antrenor dupa ce a plecat de la FCSB Analizez ofertele

Stăncioiu vrea să devină antrenor după ce a plecat de la FCSB. Fostul goalkeeper al vicecampioanei României a vorbit despre perioada petrecută la “roş-albaştri” şi planurile de viitor pe care le are.

“Mi-am prelungit vacanţa, având în vedere că nu am avut şefi. Când termin, analizez ofertele, să văd unde mă voi îndrepta. În principiu, da. Îmi place viaţa în fotbal, mă atrage şi nu aş vrea să renunţ la ea. Dezamăgit nu sunt de această experienţă la FCSB, am învăţat multe. N-au fost puţine meciuri, ci foarte puţine. Niţă era foarte greu de dat la o parte, apoi a venit o perioadă mai altfel. Nu am reuşit să mă impun. Vreau să mulţumesc celor de la Steaua că au avut încredere. Toată perioada în care am fost acolo a fost foarte ok pentru mine.

Stăncioiu vrea să devină antrenor după ce a plecat de la FCSB

Cred că Steaua va juca în grupele Europa League, pentru CFR mi-aş dori să-i văd în Champions League, dar va fi foarte greu. Mi-aş dori foarte mult să-l văd şi p Gică Hagi în Europa League. Nu ştiu dacă neapărat secund sau jucător sub comanda lui Mutu, aş fi fost. Pentru mine ar fi prea mult ca principal, consider că cel mai mare ajutor pe care l-aş putea oferi ar fi să fiu antrenor secund. Pe mine nu a avut cum să mă critice Gigi Becali pentru că nu am jucat”, a spus Eduard Stăncioiu la PROX.

Stăncioiu vrea să devină antrenor după ce a plecat de la FCSB
Stăncioiu vrea să devină antrenor după ce a plecat de la FCSB

Edi Stăncioiu a vorbit şi despre problemele pe care le are Denis Alibec acum din cauza relaţiei foarte proaste pe care a avut-o cu antrenorul Nicolae Dică.