Fotbal international

Starul pe care Florentino Perez îl admiră cel mai mult: “E combinaţie între Zidane şi Ronaldo”

Karim Benzema a fost luat la ţintă în ultima perioadă de tot mai multă lume, fiind acuzat că nu înscrie la fel de des ca şi în stagiunile precedente, însă Florentino Perez şi-a declarat...
25.10.2017 | 09:03
Starul pe care Florentino Perez il admira cel mai mult E combinatie intre Zidane si Ronaldo
ADVERTISEMENT

Karim Benzema a fost luat la ţintă în ultima perioadă de tot mai multă lume, fiind acuzat că nu înscrie la fel de des ca şi în stagiunile precedente, însă Florentino Perez şi-a declarat încă o dată susţinerea pentru el. Tot mai multe voci l-au contestat pe Benzema pentru evoluţiile sale, care nu au fost cele mai strălucite în acest început de an. Cel mai vocal a fost fostul internaţional englez, Gary Lineker. Britanicul a avut şi un schimb de replici cu Zinedine Zidane, antrenorul Realului încercând să îl protejeze pe Benzema.

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, este un mare susţinător al lui Benzema, despre care spune că e o combinaţie între Ronaldo şi Zinedine Zidane. Perez a spus şi că nu ia în seamă criticile la adresa fotbalistului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

ADVERTISEMENT

“Benzema este aici de 8 ani, nu ne facem griji”

”Benzema este aici de opt ani şi acesta este al nouălea lui sezon. El este pretenţios şi în acelaşi timp loial, nu este nevoie să ne facem griji în privinţa lui. Nu mă deranjează ce a spus Lineker, nu-mi pasă că nu a înscris cu Tottenham. Ce se întâmplă este că oamenii îl judecă pe Benzema doar pe baza numărului de goluri pe care îl reuşeşte, fie că e mare sau mic. Întotdeauna am spus că Benzema este o combinaţie între Zidane şi Ronaldo Nazario. El înscrie golurile ca Ronaldo şi are jocul lui Zidane, el este un lux”, a spus Perez.

Real Madrid l-a transferat pe Karim Benzema în anul 2009 pentru 40 de milioane de euro de la Olympique Lyon. Francezul în vârstă de 29 de ani a jucat 9 meciuri în actuala stagiune şi a înscris de două ori.

ADVERTISEMENT