Fotbal intern

STEAUA. Lista lui MM. Antrenori surpriză! O umileşte pe Dinamo!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
05.05.2017 | 00:09
STEAUA. Lista lui MM. Antrenori surpriză! O umileşte pe Dinamo!

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. LISTA LUI MM. Propunerile-surpriză ale directorului sportiv Mihai Stoica pentru banca tehnică dacă Laurenţiu Reghecampf pleacă la finele sezonului. Vrea să umilească marea rivală Dinamo! Numele „aleşilor”, numai în FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO. L-AU DĂRÂMAT PE NEGOIŢĂ! Dinamo a reintrat în lupta pentru titlu, dar patronul e… panicat! Calculele financiare nu-i ies dacă echipa termină campionatul pe locurile 2 sau 3! De unde dă bonusurile promise? Aflaţi toate amănuntele din FANATIK-ul de VINERI!

HANDBAL. „REGINA” EUROPEI ÎŞI APĂRĂ COROANA. CSM Bucureşti luptă pe 6 şi 7 mai la Budapesta pentru un nou trofeu în Liga Campionilor la handbal feminin. TOTUL despre FINAL FOUR în PRIME TIME din FANATIK-ul de VINERI!

SNOOKER. CRUCIBLE, „TEATRUL VISELOR” DIN SNOOKER. Reportaj-eveniment de la Sheffield, oraşul unde s-a desfăşurat Campionatul Mondial. FANATIK a fost singura publicaţie din România acreditată la marea competiţie. Ce spun aşii tacului Mark Selby, John Higgins sau Barry Hawkins puteţi afla numai din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri