Fotbal intern

STEAUA. Keşeru, RĂPIT? Ce spune impresarul fotbalistului

UPDATE 19:50 / Impresarul atacantului Claudiu Keşeru, Jeremy Bouhy a vorbit despre cum au decurs negocierile cu oficialii echipei Al Gharafa şi neagă că jucătorul a fost obligat şi ameninţat...
19.02.2015 | 19:58
STEAUA Keseru RAPIT Ce spune impresarul fotbalistului

UPDATE 19:50 / Impresarul atacantului Claudiu Keşeru, Jeremy Bouhy a vorbit despre cum au decurs negocierile cu oficialii echipei Al Gharafa şi neagă că jucătorul a fost obligat şi ameninţat să semneze. Acesta recunoaşte că au fost probleme de comunicare şi momente tensionate.  “A fost o problemă de comunicare. Transferul nu era făcut, până să ajungem acolo. Apoi, lucrurile s-au rezolvat. Nu au fost ameninţări, nu poţi ameninţa un jucător de 28 de ani, care joacă pentru echipa naţională. Au fost momente tensionate, poate şi cuvinte care nu au fost normale, dar nu au existat ameninţări.”, a spus Jeremy Bouhy, în cadrul emisiunii “Fotbal Club”.

SIMONA HALEP. ŞI-A LUAT REVANŞA. PRIMA REACŢIE A ROM NCEI

“Nu am vorbit despre Steaua, eu reprezint jucătorul. Sigur, au fost şi negocieri, iar jucătorul a semnat, în cele din urmă. Nu am fost obligaţi să semnăm sub presiune, Claudiu nu a fost răpit. Steaua îşi făcuse planuri, adusese un atacant, iar Claudiu voia şi el să plece.”, a mai spus agentul FIFA.

DINAMO. SUPER TRANSFER ÎN GROAPĂ! “VREAU SĂ JOC ACOLO!”

UPDATE 18:00 / Claudiu Keşeru a fost prezentat oficial de către gruparea Al Gharafa. Fostul atacant al Stelei a făcut primele poze cu tricoul în care o să evolueze şi o să poarte numărul 28, acelaşi număr pe care îl purta la echipa din  Ghencea “Mulţumesc conducerii clubului, în frunte cu şeicul Hamad bin Thamer Al Thani, care a fost interesat să mă aducă. Mi-a dat impresia că are încredere în mine şi asta mă face fericit şi optimist în privinţa viitorului meu la club. Qatar a devenit o nouă destinaţie pentru sportivi, ceea ce mă motivează şi mai mult să vin la Doha este posibilitatea de a face parte din această mişcare de renaştere a sportului. Am auzit că antrenorul a vorbit frumos despre mine, asta m-a impresionat şi voi da totul pe  teren pentru a-i răsplăti încrederea”, a declarat Keşeru, conform gsp.ro

ds

SE VINDE PETROLUL? CÎT A CERUT CAPRĂ PENTRU ECHIPA LUPILOR

STEAUA. Claudiu Keşeru nu mai este jucătorul campioanei, el semnînd cu echipa din Qatar, Al Gharafa. Tranzacţia nu a fost deloc floare la ureche, fotbalistul refuzînd, la un moment dat, să semneze. A fost forţat de oficialii ”roş-albaştrilor”.

 “Nu am apucat să vorbesc cu nimeni de la echipă, nu le-am spus nimic. M-a anunţat nea Vali Argăseală despre ofertă, merg acolo să discutăm şi să fac vizita medicală. Nu ştiu nimic mai mult, chiar nu ştiu ce să vă zic! Nu-mi mai puneţi întrebări, că n-am răspunsuri”, spunea Keşeru presei pe aeroport. Pentru transferul acestuia, Steaua şi Al Gharafa se înţeleseseră pentru 2,7 milioane de euro!

DAN PETRESCU ŞI REGHE, PE LISTA UNEI ECHIPE DE LIGA CAMPIONILOR

Keşeru a plecat de luni din România, deşi nu avea încă luată viza de Qatar. A aterizat la Istanbul, dar problemele nu se rezolvaseră, fiind obligat să doarmă acolo. “Jucătorul a stat o noapte în Turcia, iar marţi la ora 15:00, după mai multe telefoane, a obţinut pînă la urmă viza. Imediat, şi-a cumpărat bilet de avion cu destinaţia Doha, unde a fost aşteptat de doi oficiali ai clubului”, spun sursele. “Românul Claudiu Keşeru, atacant, de 28 de ani, a ajuns în Qatar pentru a semna cu echipa noastră,” a fost mesajul postat pe site-ul oficial al clubului, marţi seară.

STEAUA A PIERDUT PALMARESUL! COMUNICATUL CLUBULUI

STEAUA. Au dat cu pumnul în masă şi au ţipat la el!

Ajuns în birourile celor de la Al Gharafa, au apărut primele probleme pentru golgeterul la zi al Ligii 1. Surse credibile au făcut dezvăluiri şocante: “I s-a pus oferta în faţă şi a fost obligat să semneze fix pe suma dorită de ei! Qatarienii îi ofereau jucătorului 2,1 milioane de euro pe cele două sezoane şi jumătate, nici un euro în plus! Claudiu a dorit să discute despre salariul său, moment în care oficialii lui Al Gharafa au avut o răbufnire nervoasă. Au dat cu pumnii în uşă şi au început să ţipe la jucător. Pretenţiile lui Keşeru nu erau exagerate, era o diferenţă de doar cîteva sute de mii de euro. Se putea rezolva dacă negociau puţin”.

VEŞTI PROASTE PENTRU HALEP! PROBLEME MEDICALE

După acest episod, cele două părţi s-au despărţit fără nici un rezultat.

Jucătorul a fost apelat de oficialii formaţiei din Ghencea şi ameninţat! Valeriu Argăseală a încercat să-l convingă pe Keşeru să semneze neapărat, sugerîndu-i să fie mai maleabil la negocieri. Oficialii din Ghencea au făcut o criză de nervi şi l-au sunat pe jucător de mai multe ori pe parcursul zilei. Sursele GSP dezvăluie că atacantul de 28 de ani a fost chiar ameninţat că nu va mai juca la Steaua dacă nu se transferă în Qatar acum! Agitaţia conducătorilor stelişti era justificată de faptul că Gigi Becali a devenit extrem de iritat la gîndul că pierde cele aproape 2,7 milioane € pe care le primea pentru atacant.

MIHAI NEŞU, ÎN LACRIMI DE ZIUA LUI

STEAUA. Ieri după prînz, Claudiu Keşeru a fost chemat din nou la club pentru o nouă rundă de negocieri. Qatarienii au mai cedat la pretenţiile jucătorului şi au fost de acord să-i ofere acestuia un salariu de un milion pe sezon! Keşeru a semnat contractul, iar transferul s-a realizat! Atacantul trebuia neapărat să semneze cu Al Gharafa pînă azi-noapte la 23:59, ora de închidere a mutărilor în Qatar. Zilele viitoare, Keşeru va reveni în România pentru schimbarea paşaportului provizoriu pe care-l are cu unul definitiv, apoi se va alătura la Doha lotului lui Al Gharafa, dezvăluie gsp.ro.

FOTBALISTUL CARE A SPULBERAT CU MAŞINA UN POLIŢIST A FOST CONDAMNAT CU EXECUTARE