Fotbal intern

Veste EXCELENTĂ pentru Steaua! “Sînt ca şi calificaţi!”

Steaua a obţinut rezultate execrabile în stagiile de pregătire din Italia şi Anglia, motiv de maximă îngrijorare pentru fanii campioanei, în vederea noului sezon. Cu toate acestea, veşti bune...
04.07.2014 | 00:15
Veste EXCELENTA pentru Steaua Sint ca si calificati
ADVERTISEMENT

Steaua a obţinut rezultate execrabile în stagiile de pregătire din Italia şi Anglia, motiv de maximă îngrijorare pentru fanii campioanei, în vederea noului sezon. Cu toate acestea, veşti bune pentru stelişti vin din Norvegia, acolo unde Steaua va disputa primul meci din tururile preliminare ale Ligii Campionilor, împotriva campioanei Stromsgodset!

Trei fundaşi norvegieni, accidentaţi

Avantajul faptului că norvegienii se află în plin sezon competiţional are şi părţile sale negative, care s-ar putea întoarce ca un bumerang împotriva lui Godset. Astfel, tehnicianul David Nielsen are mari probleme de lot înainte de meciul cu Steaua, 3 jucători cheie din linia defensivă, internaţionali norvegieni, fiind accidentaţi şi cu şanse mici de a-şi reveni în timp util cel puţin pentru primul meci cu Steaua, de pe 16 iulie! “Fiind campionatul întrerupt pentru o perioadă de timp (n.r. – pe 6 iulie se reia), Godset a jucat cîteva partide amicale. În ultimul, cu campioana Danemarcei, Aalborg, scorul era 2-0 încă din minutul 11, iar în minutul 20 putea fi lejer 4-0 pentru danezi, tocmai din cauza lipsei celor trei. Apărarea a fost vraişte”, dezvăluie unul din jurnaliştii apropiaţi ai lui Stromsgodset.

ADVERTISEMENT

Cel mai experimentat dintre cei 3 jucători este Jorgen Horn, vicecăpitanul lui Stromsgodset, care s-a accidentat în amicalul cu Gotheborg, la călcîi, iar de o săptămînă se află în faza de recuperare (foto jos). Forma foarte bună a lui Horn de anul trecut l-a propulsat inclusiv la naţionala Norvegiei în 2013, disputînd 2 partide. Jucătorul de 27 de ani este unul din oamenii cei mai importanţi ai lui Godset, iar şansele ca el să evolueze împotriva Stelei sînt minime, conform presei norvegiene.

hornnnhorn

Ceilalţi doi jucători din linia defensivă care au şanse minime de recuperare pînă la partida cu Steaua, sînt fundaşul dreapta de 25 de ani Lars Vilsvik, cu o cotă de 2,1 milioane de euro, care suferă de o leziune la coapsă (foto jos) şi Kim Madsen, fundaş central, ce are probleme cu spatele şi se află, de asemenea, în perioada de recuperare.

ADVERTISEMENT

vilsvik

“Fără doi din cei trei în teren, Stromsgodset n-are nicio şansă!”

“Oficialii trag speranţe că vor reuşi să îi pună pe picioare pe cei trei într-un timp record, dar şansele sînt foarte mici. Au nevoie de timp, de jocuri, pentru a reveni la forma de anul trecut! Iar în locul celor 2 fundaşi, nu există variante viabile, doar un puşti de 19 ani, Marius Hoibraten şi cu Lars Saetra, ambii foarte lenţi! În plus, închipuiţi-vă ce baze îţi poţi pune în Saetra, căruia îi expiră contractul la sfîrşitul lui iulie şi a refuzat prelungirea, avînd un acord deja cu suedezii de la Hammarby. Fără Vilsvik şi Horn în echipa de start a lui Stromsgodset, Steaua e ca şi calificată în turul 3”, a concluzionat respectiva sursă pentru FANATIK.RO.

Echipa de start a lui Stromsgodset din ultimul meci, 2-2 cu Aalborg: Anders Gundersen – Jarl A. Storbaek, Lars Saetra, Marius Hoibraten, Mounir Hamoud – Iver Fossum, Mohammed Abu, Patrick Olsen, Oyvind Storflor – Marvin Ogunjimi, Flamur Kastrati

ADVERTISEMENT

12 zile mai sînt pînă la partida tur de la Drammen, Stromsgodset – Steaua

4,7 milioane de euro este valoarea celor 3 jucători accidentaţi, aceştia fiind şi cei mai valoroşi din lotul norvegienilor, exceptîndu-l pe portarul de Mondiale al Coastei de Fildeş, Kwarasey

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!