Fotbal intern

“Urmează DESFIINŢAREA marelui club Steaua! Vine FA-LI-MEN-TUL!”

STEAUA. Dumitru Dragomir este foarte sigur că acţiunile Armatei contra echipei lui Gigi Becali vor duce iremediabil la desfiinţarea Stelei, pentru că Clubul Sportiv al Armatei nu va putea să...
01.09.2015 | 13:50
Urmeaza DESFIINTAREA marelui club Steaua Vine FALIMENTUL

STEAUA. Dumitru Dragomir este foarte sigur că acţiunile Armatei contra echipei lui Gigi Becali vor duce iremediabil la desfiinţarea Stelei, pentru că Clubul Sportiv al Armatei nu va putea să susţină o secţie de fotbal la nivel performant.

STEAUA. “Băi fraţilor, fraieri ca ăştia nu mai găsim, nu vedeţi că nici gratis nu vrea nimeni Steaua? Fraieri ca fraţii Păunescu şi Gigi Becali nu mai găsim, ascultaţi-mă pe mine! Care au dat de la ei zeci de milioane şi nu s-au ales cu nimic. Nu vă uitaţi la ce zice Becali. Eu ştiu bine că a pierdut, n-a cîştigat per total cu Steaua. Iar fraţii Păunescu nu mai vorbesc. Au dat 13 Mercedesuri la FRF şi nici măcar bilete gratuite, invitaţii, nu primesc la meciurile echipei naţionale!”, s-a dezlănţuit “Oracolul din Bălceşti” la o televiziune de sport.

Nepotul lui Gigi Becali, trimis în judecată pentru evaziune fiscală şi spălare de bani

STEAUA. “Cred că palmaresul s-a luat odată cu echipa de la minister, numai că n-au ştiut husanii ăştia de avocaţi ai lui Becali să facă actele, că nu s-au priceput. Părerea mea e că Păuneştii, cînd au luat echipa, au luat tot, dar nu ştiu ce scrie în acte cînd au dat Păuneştii echipa lui Becali”

UEFA a anunţat numele arbitrului de la Ungaria – România! Amintiri plăcute legate de Steaua

STEAUA. “Poate să dispară Steaua! Dacă dispare Becali, dispare şi Steaua. Cine dă zece milioane pe an ca să ţină echipa? Hai, trei milioane, trei milioane jumate vin din drepturi tv, dar cine dă restul? Că proşti, cum am spus, nu mai sînt. În lume cei mai bogaţi sînt speculanţii, nu ăia care muncesc, să vă fie clar! Becali ăsta este dat dracului, s-a adaptat perfect vremurilor, nu are el multă carte, dar e al naibii de isteţ, are o minte care face bani din orice. Lasă el echipa, gata, se desfiinţează. Fa-li-ment scrie pe ea!”

GALERIE FOTO / Ea a cîştigat Miss Bikini 2015!

STEAUA. “Asta este desfiinţarea marelui club Steaua. Păi ăştia de la clubul sportiv, care se dau acum mari zmei, n-au putut să ţină alte secţii care aduceau medalii şi o să ţină Steaua care consumă de zece ori mai mult decît taote celelalte secţii?! Hai să fim serioşi, habar n-au cum să facă”

STEAUA. “Becali are cel puţin 15 milioane pierdere cu Steaua, nu vă luaţi după el, ştiu bine ce spun, dar e mândru, n-o să recunoască niciodată. Că e omul dat dracului la făcut bani, face bani din orice, a făcut bani mai mulţi şi decît mine! A făcut puşcărie pentru fotbal, nu cred că se mai duce la fotbal în altă parte… Poate la Voluntari, că sînt rudele lui acolo, dar cum să ia campionatul cu jucătorii de la Steaua?! Nici Steaua nu poate să ia campionatul cu jucătorii de acum!”

Tags: