Fotbal intern

Steaua ÎI VREA, clujenii sînt DE ACORD: “Vindem pe ORICINE!”

UPDATE / FANATIK.RO a scris în EXCLUSIVITATE despre interesul Stelei pentru Davide Petrucci şi Tiago Lopes, iar preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a vorbit din nou despre ultimele...
04.11.2015 | 23:59
Steaua II VREA clujenii sint DE ACORD Vindem pe ORICINE

UPDATE / FANATIK.RO a scris în EXCLUSIVITATE despre interesul Stelei pentru Davide Petrucci şi Tiago Lopes, iar preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a vorbit din nou despre ultimele veşti: “Vindem pe oricine şi la oricine dacă suma este corectă pentru că este normal să fie aşa în fotbal. E normal să nu blochezi jucătorii, este o dinamică de mişcare a jucătorilor de care am ţinut mereu cont şi chiar am profitat de ea. Noi nu am propus niciodată un jucător la Steaua, ei ne-au contactat, ei i-au dorit. Am făcut afaceri bune în sensul că Steaua a fost corectă, a plătit bani pe toţi jucătorii“, a spus Mureşan.

************************************************************************************************************

STEAUA. Trupa lui Mirel Rădoi a suferit o înfrîngere dură pe terenul celor de la CFR Cluj, atunci cînd a fost învinsă de Francisc Dican, scor 2-0.

STEAUA. Fotbaliştii lui Mirel Rădoi nu au avut nici o şansă în faţa jucătorilor formaţiei din Gruia, deşi campionii se aşteptau să aibă un meci uşor pe terenul ardelenilor. Evoluţiile clujenilor au fost mult peste cele ale steliştilor, iar oficialii campioanei au fost şi ei impresionaţi de 2 jucători din lotul lui Dican.

STEAUA. Probleme MARI pentru Kharja! Marocanul a plecat în Italia

STEAUA. Deşi golurile clujenilor au fost marcate de Vitor Bruno şi Păun, alţi 2 jucători au atras atenţia staff-ului Stelei. Tehnicianul campioanei, Mirel Rădoi, a pus ochii pe pasatorul de la primul gol marcat de CFR Cluj, Tiago Lopes, dar şi pe Davide Petrucci, jucător ce a avut contract cu Manchester United pînă în vara anului trecut.

STEAUA. Petrucci şi Lopes i-au atras atenţia lui Rădoi

STEAUA. Gigi Becali şi Mirel Rădoi a anunţat de mai multe ori că vor face cîteva mutări importante în perioada de transferuri din iarnă, iar Davide Petrucci şi Tiago Lopes s-ar integra bine în planurile tehnicianului Stelei pentru perioada următoare.

STEAUA. EXCLUSIV / Rădoi e disperat! S-a mai RUPT un TITULAR 

STEAUA. Contactat de FANATIK.RO, preşedintele formaţiei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a vorbit despre un posibil transfer al celor doi la Steaua. “Am vorbit cu Vali Argăseală înainte de meci, dar nu mi-a spus nimic. Probabil au rămas impresionaţi de cei doi după ce i-au văzut jucînd împotriva lor. Lopes şi Petrucci sînt jucătorii noştri, mai au contract cu noi, dar sîntem dispuşi să negociem în iarnă. Orice jucător poate pleca de la CFR Cluj, dar cu o singură condiţie: suma să fie corectă”, a spus Iuliu Mureşan pentru FANATIK.RO.

STEAUA. EXCLUSIV / Anunţul lui Gigi! Vrea 4 jucători: „Promit asta!” 

Italianul Davide Petrucci are un CV impresionant. Mijlocaşul ofensiv în vîrstă de 24 de ani a început fotbalul la AS Roma, iar în 2008 a fost transferat de englezii de la Manchester United. Petrucii a evoluat în 46 de partide pentru echipa a doua a lui Manchester United şi a înscris 10 goluri, dar a bifat şi 15 pase de gol.

STEAUA. Exclusiv / Becali dă afară 4 titulari: „Dorm pe ei, sînt pa!” 

Cum acesta nu prindea un loc în prima formaţie a “diavolilor”. în 2013 el a fost împrumutat la Peterborough şi Charlton, în ligile inferioare engleze, dar şi la Royal Antwerp, din Belgia. Petrucci a evoluat în 18 partide în acest sezon şi a reuşit să marcheze un singur gol pentru formaţia din Cluj.

650.000 de euro este cota lui Petrucci, conform transfermarkt.com

600.000 de euro este cota lui Tiago Lopes, conform transfermarkt.com

16 partide a jucat Lopes în acest sezon pentru CFR Cluj

 

Tags: