Fotbal intern

STEAUA. TERMINATOR! Gigi Becali transferă TOP CLASS pentru Ligă!

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
29.01.2016 | 00:08
STEAUA TERMINATOR Gigi Becali transfera TOP CLASS pentru Liga

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. TERMINATOR! Gigi transferă TOP CLASS pentru Liga Campionilor! În tandem cu Laurenţiu Reghecampf, patronul Stelei a reuşit cea mai spectaculoasă campanie de achiziţii de cînd a preluat echipa. O amplă analiză FANATIK demonstrează că transferurile campioanei sînt peste orice alt sezon.

Liţă Dumitru acuză: „I-am obţinut salariu de 25.000 de dolari de la Copos cînd avea doar 17 ani şi el nici măcar un telefon nu mi-a dat cînd era să mor…”. Află despre ce internaţional este vorba din FANATIK-ul de AZI!

„Spovedania” lui Dănuţ Lupu: „Hagi şi Popescu făceau echipa, nu Iordănescu!”. În ultimul interviu înainte de tragedia care l-a lovit, fostul mare internaţional a dezvăluit pentru FANATIK lucruri neştiute din perioada cea mai bună a fotbalului românesc.

Patrick Petre are o ofertă de salariu de 5 ori mai mare decît la Dinamo! Pentru cine s-a decis fiul lui Florentin Petre să semneze şi cînd o va face!

„Bad boy” de Deutschland! Dorit de Steaua, Timo Gebhart, o mare speranţă a fotbalului german în urmă cu cîţiva ani, a ajuns un fotbalist-problemă! Află pentru ce a fost condamnat la închisoare în Germania numai din FANATIK-ul de AZI!

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, ce a făcut Mircea Rednic pentru a facilita revenirea lui Hatem Elhamed la Dinamo, cu cît vrea Valerii Moraru să vîndă Rapidul, ce problemă are Gică Hagi cu fiul Ianis şi cum îl ajută cumnatul Gică Popescu! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!