Fotbal intern

STEAUA. Varela, TERORIZAT! Zilnic e OBLIGAT să dea “raportul”!

STEAUA. Aflat în ultimul an de contract cu Steaua, Fernando Varela a primit în această vară o ofertă foarte bună din partea grecilor de la PAOK Salonic. Gigi Becali a refuzat oferta făcută de...
15.07.2016 | 00:01
STEAUA Varela TERORIZAT Zilnic e OBLIGAT sa dea raportul

STEAUA. Aflat în ultimul an de contract cu Steaua, Fernando Varela a primit în această vară o ofertă foarte bună din partea grecilor de la PAOK Salonic. Gigi Becali a refuzat oferta făcută de oficialii echipei elene şi a cerut minim 2.000.000 în schimbul căpitanului.

Varela îşi negociase contractul cu cei de la PAOK, dar latifundiarul din Pipera l-a blocat şi îl blochează decomdată la Steaua. Iar asta nu este singura problemă pe care o întîmpină fundaşul portughez în vîrstă de 28 de ani. Însă, pe lîngă problemele medicale cu care se confruntă fundaşul central al roş-albaştrilor trebuie să îi facă faţă şi “asalturilor” venite din partea soţiei sale.

Controlat la „sînge” de soţia de-acasă

STEAUA. Fotbalistul din Insulele Capului Verde îşi doreşte să plece cît mai repede de la Steaua, iar FANATIK .RO a aflat care este motivul principal pentru care Fernando Varela insistă ca Gigi Becali să-l lase să plece în această vară la PAOK Salonic.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU CEI DOI

Soţia sa, Andreia, nu îşi mai doreşte ca Fernando să mai rămînă în România. Chiar dacă sînt împreună de mai bine de un deceniu, căsătoriţi de 6 ani, Andreia este conştientă de faptul că fotbaliştii sînt centrul atenţiei oriunde pe Pămînt, iar femeile le dau tîrcoale, mai ales… conturilor „grase” ale acestora. Evident, fotbalistul Stelei nu face excepţie. Deşi Fernando este în România din 2012 (prima echipă a fost SC Vaslui), Andreia nu a avut niciodată posibilitatea de a se muta alături de el, mai ales din cauza programului încărcat al copiilor, iar vizitele sale pe plaiurile mioritice au fost, în majoritate, scurte. Acesta este şi motivul pentru care încearcă să-şi ţină din scurt soţul…

Căpitanul „dă raportul” pe Skype

STEAUA. Surse din anturajul cuplului portughez susţin că Varela este controlat „la sînge” de Andreia şi nu poate să-i „dribleze” atenţia sub nici o formă. Nici în momentele în care soţul se află în cantonament cu echipa nu îi dau linişte doamnei Varela. Aşa că, vrînd-nevrînd, între antrenamentele pe care le face alături de coechipierii săi, „căpitanul” îşi găseşte mereu timp să „dea raportul” pe Skype. Adaptat la timpurile astea stăpînite din ce în ce mai mult de IT, să socializeze cu soţia sa pe Skype. „Sînt momente cînd Fernando nu discută cu nici un coleg. Stă toată ziua cu telefonul în mînă, sau foloseşte Skype pentru a vorbi cu soţia lui. Ea vrea să ştie absolut toate mişcările pe care le face în cantonament sau prin Bucureşti. Nu îi place să ştie că el este singur şi că ar putea oricînd să facă un pas greşit. Poate că Varela i-a dat motive înainte, iar Andreia nu suportă să ştie că bărbatul ei este curtat de alte femei, nu suportă prezenţele de sex feminin în preajma lui. Este de o gelozie feroce! Sînt momente cînd stau de vorbă şi pînă la 5 dimineaţa pe site-urile de socializare. Doamna vrea în permanenţă să ştie ce face şi cu cine se află domnul, este foarte strictă cu el.”

3.000.000 de euro este valoarea de transfer a lui Varela pe site-urile de specialitate