Fotbal intern

VIDEO. Steaua, REMIZĂ în primul test serios! Gnohere, SUPER GOL

Steaua - Oleksandria 1-1 (Gnohere 45+1)...
03.07.2017 | 00:02
VIDEO Steaua REMIZA in primul test serios Gnohere SUPER GOL

Steaua – Oleksandria 1-1 (Gnohere 45+1)

FINAL de meci! Steaua încheie la egalitate, 1-1 cu Oleksandria. A fost un meci de vacanţă, jucătorii lui Dică nefiind 100% implicaţi în acest meci. Gnohere a marcat un gol frumos în final de primă repriză! Apoi, pe final de meci, Steaua a forţat şi marcarea celui de-al doilea gol, dar portarul ucrainenilor a prins o zi bună. 

Min. 88: Steaua presează în final de meci.

Min. 84: De Amorim a avut o acţiune individuală în care a driblat doi adversari, dar şutul său a trecut mult peste poartă, din poziţie bună

Min. 77: GOOL Oleksandria! Ucrainienii egalează cu un sfert de oră înainte de final 

Min. 74: În locul lui Gnohere intră Benzar

Min 60: Dică face mai multe schimbări. Au ieşit Niţă, Ovidiu Popescu şi Tănase, au intrat Stăncioiu, Teixeira şi Jakolis

Min. 55: Fără ocazii importante până acum în partea secundă

Min. 50: Continuă schimbările la Steaua. A ieşit Budescu, intră De Amorim

Min. 45: A ieşit Morais, intră Momcilovic

Start în repriza secundă

VEZI LIVE VIDEO meciul:

Min. 45+1: GOOOOOOOL Steaua! Gnohere înscrie înainte de pauză cu un şut imparabil, la vinclu

Min. 30: Fără mari ocazii până acum. Budescu s-a remarcat cu câteva pase foarte bune

Min. 19: Steaua domină teritorial. Fără ocazii mari până acum

Start de meci

* Câteva sute de fani români încurajează Steaua de pe marginea terenului 

VIDEO prima repriză

UPDATE, ora 18:11 / Steaua va juca împotriva formaţiei FC Oleksandria în următoarea formulă: 

Niţă – Enache, Larie, Bălaşa, Junior Morais – Pintilii (căpitan), Ov. Popescu – Man, Budescu, Tănase – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

Rezerve: Stăncioiu, Niga – Simion, Filip, Tudorie, Pleaşcă, Momcilovic, Jakolis, Mihalcea, Achim, Benzar, Teixeira, Grecu, De Amorim.


FCSB joacă duminică, de la ora 19, al doilea meci amical din stagiul de pregătire din Olanda, după ce a învins cu 7-0 echipa Team Regio Arnhem, o selecţionată a jucătorilor batavi fără contract. Elevii lui Nicolae Dică o vor înfrunta pe FC Oleksandria, din Ucraina. Adversarii Stelei au terminat pe locul 5 în prima ligă ucraineană, reuşind să se califice în turul 3 al Ligii Europa.

Steliştii nu se vor baza nici de această dată pe Denis Alibec, fotbalistul încă refăcându-se după accidentare. În schimb, Nicolae Dică îi va oferi, cel mai probabil, debutul lui Robert Grecu, fotbalist adus de antrenorul stelist de la Piteşti. În primul 11 al FC Steaua Bucureşti ar putea juca Constantin Budescu şi Harlem Gnohere, amândoi marcatori ai unei duble în meciul de joi.

Steaua amicale. Încă două meciuri de pregătire înainte de startul campionatului

Steaua va mai juca două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda, cu Waasland-Beveren pe 4 iulie şi cu KV Oostende pe 7 iulie. Pe 14 iulie, elevii lui Nicolae Dică îşi vor afla adversarul din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, pe aceeaşi dată urmând ca şi FC Oleksandriya să-şi afle adversarul din turul 3 preliminar al Ligii Europa, ucrainienii, mai mult ca sigur, nu vor fi capi de serie la tragerea la sorţi.

În cantonamentul din Olanda, steliştii au fost vizitaţi de doi foşti colegi. Nicuşor Stanciu şi Alexandru Chipciu s-au întâlnit sâmbătă cu jucătorii lui Nicolae Dică. Sezonul 2017-18 începe pentru Steaua în weekend-ul 15-16 iulie, când se va disputa prima etapă din Liga 1, tragerea la sorţi pentru ţintarul noului sezon urmând să aibă loc pe 7 iulie, în timp ce primele meciuri în cupele europene pentru stelişti vor avea loc pe 25-26 iulie, turul, şi 1-2 august, returul.