Fotbal intern

STEAUA. Caz INCREDIBIL! Cum şi-a bătut joc FRF de cinci stelişti!

STEAUA. Cojocaru, Papp, Luchin, Adi Popa, Bourceanu, Prepeliţă, Keşeru şi Rusescu sînt cei opt jucători convocaţi, iniţial, pentru turneul echipei naţionale de la Antalya, din staţiunea...
06.02.2015 | 10:00
STEAUA Caz INCREDIBIL Cum sia batut joc FRF de cinci stelisti
ADVERTISEMENT

STEAUA. Cojocaru, Papp, Luchin, Adi Popa, Bourceanu, Prepeliţă, Keşeru şi Rusescu sînt cei opt jucători convocaţi, iniţial, pentru turneul echipei naţionale de la Antalya, din staţiunea Lara. Totuşi, în urma unei discuţii cu Gâlcă, selecţionerul a acceptat să renunţe la trei dintre fotbalişti şi să le dea acestora posibilitatea să rămînă la Steaua şi pentru partida amicală împotriva cehilor de la Sparta Praga. “Costel mi-a spus că are mari probleme de efectiv şi atunci l-am înţeles. Apoi, vom mai discuta şi vom mai vedea. Aşadar, în concluzie, acum vor ajunge la echipa naţională doar cinci jucători de la Steaua din cei opt convocaţi iniţial”, a precizat Iordănescu.

GIGI BECALI ŞI-A SUNAT NAŞUL DE ZIUA LUI! CE MESAJ I-A TRANSMIS

Federaţia nu le-a asigurat transportul

STEAUA. În urma discuţiei dintre cei doi antrenori, la lot s-au prezentat Papp, Prepeliţă, Adi Popa, Keşeru şi Rusescu. Dar cei cinci au fost nevoiţi să facă un gest incredibil pentru a ajunge sub comanda lui Iordănescu. “Jucătorii şi-au dat seama, la un moment dat, că nu se pot alătura celorlalţi <tricolori>. Asta pentru că Federaţia nu le-a pus la dispoziţie nici un mijloc de transport. Şi cum între Belek şi Lara este o distanţă de aproximativ 50 de kilometri, băieţii i-au sunat pe oficialii FRF să-i întrebe cum pot ajunge în cantonamentul echipei naţionale. Au fost informaţi că Federaţia nu are posibilitatea să le asigure transportul, probabil din raţiuni financiare, şi că trebuie să se descurce singuri”, au povestit sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

STEAUA L-A OCHIT PE NOUL SĂNMĂRTEAN! “ŞTIE CU VARZA!”

Au plătit transportul din propriul buzunar

STEAUA. Imediat, Papp, Prepeliţă, Adi Popa, Keşeru şi Rusescu au început să caute soluţii pentru a ajunge, în timp util, sub comanda lui Iordănescu. “Au plecat singuri cu un microbuz, pe care l-au plătit din propriul buzunar! Băieţii făceau haz de necaz de situaţia penibilă în care i-a pus Federaţia. Dar ce puteau face? Drumul i-a costat în jur de 200 de euro”, au precizat sursele FANATIK.RO. Echipa naţională şi Steaua se află în Antalya, în staţiuni diferite, la o distanţă de aproximativ 50 de kilometri, astfel că jucătorii din Ghencea nu au fost nevoiţi, din fericire, să facă un efort financiar deosebit pentru a răspunde convocărilor sub “tricolor”.

G LCĂ A RĂBUFNIT! “EU CUI ÎI ÎNCĂLZESC LOCUL?” REGHE?! CE I-A ZIS BECALI!

Nu numai Steaua a fost nemulţumită

STEAUA. Constantin Gâlcă nu a fost singurul antrenor din Liga 1 care s-a declarat nemulţumit de turneul echipei naţionale. Şi Sorin Cîrţu, antrenorul lui CS U Craiova, a luat foc cînd a aflat că nu se va putea baza pe serviciile a trei jucători în prima parte a stagiului de pregătire. “Nu mi se pare normală acţiunea acestei formaţii divizionare. Nu vreau să intru în polemică cu nea Puiu, îl respect şi dînsul ştie gîndurile mele despre el. Una e să fii de acord, alta e să accepţi să-ţi plece jucătorii. Cu Ceauşescu am fost toţi de acord? Nu! Dar l-am acceptat că n-aveam ce face, ne punea pistolul la tîmplă. Trebuie să acceptăm decizia federaţiei, care se zbate pentru noi şi ne conduce”, a spus Cîrţu.

ADVERTISEMENT

S-A DECIS! CE FACE G LCĂ DACĂ BECALI ÎL DĂ AFARĂ

25 de jucători a convocat, iniţial, Iordănescu pentru partidele cu Bulgaria, Sioni Bolnisi şi Moldova

Tags: