Fotbal intern

STEAUA. Gâlcă, ţinut în funcţie de o CLAUZĂ! Gigi L-A AVERTIZAT

STEAUA. Campioana a început dezastruos acest an. Plecările lui Szukala, Sănmărtean şi Keşeru au transformat gruparea din Ghencea într-una care nu mai sperie pe nimeni. Adversarii au ajuns să...
17.03.2015 | 00:05
STEAUA Galca tinut in functie de o CLAUZA Gigi LA AVERTIZAT

STEAUA. Campioana a început dezastruos acest an. Plecările lui Szukala, Sănmărtean şi Keşeru au transformat gruparea din Ghencea într-una care nu mai sperie pe nimeni. Adversarii au ajuns să nu se mai mulţumească doar cu un rezultat de egalitate, iar victoria a devenit principalul obiectiv. În patru etape din acest retur, Steaua a pierdut cu Rapid şi Pandurii, iar contra lui CS Universitatea a obţinut un punct, deşi a evoluat aproape o repriză în superioritate numerică. Singura victorie a obţinut-o cu CFR Cluj, însă după o partidă slabă, dominată copios de oaspeţi. Este clar, campioana traversează o criză, iar vinovat, în opinia specialiştilor, este Gâlcă.

Legat de Steaua, dacă e lider

STEAUA. Tehnicianul a pierdut vestiarul, iar jucătorii care sezoanele trecute făceau spectacol sînt acum de nerecunoscut. Conform surselor FANATIK.RO, Becali ar renunţa şi acum la Gâlcă, însă antrenorul este ţinut în funcţie de o clauză inteligent pusă în contract. “În clipa de faţă, Costel nu poate fi dat afară! Dacă este pe primul loc în campionat, Gigi îl poate demite doar dacă îi plăteşte o sumă de bani, pe lîngă salariul pînă la finalul sezonului. Iar patronul nu este dispus să facă acest efort financiar.

Avansul de şapte puncte îl menţine în funcţie de Gâlcă, însă situaţia s-ar schimba dacă Steaua ar pierde primul loc. Ceea ce este greu de crezut. Totuşi, dacă Steaua va continua seria negativă, Gigi nu va sta cu mîinile în sîn şi nu va risca să piardă primul loc. De altfel, l-a şi avertizat pe Gâlcă pe tema asta că nu se va crampona la infinit de clauza din contract”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Nu-şi simte postul ameninţat

STEAUA. În cazul în care Becali ar renunţa acum la Gâlcă, tehnicianul ar urma să încaseze salariul pînă la finalul sezonului, plus despăgubiri pe care patronul nu este dispus să le suporte. De altfel, la adăpostul clauzei care îl ţine în funcţie, Gâlcă nu a părut deloc afectat de jocul prost al echipei şi de faptul că latifundiarul nu-l mai are deloc la inimă. “Deocamdată avem şapte puncte peste următoarea clasată. Eu zic că n-am de ce să fiu ameninţat, avansul din clasament e confortabil şi jocul echipei e bun, doar atitudinea e problema”, a precizat Gâlcă la finalul partidei cu Pandurii.

Între timp, ASA Tîrgu Mureş a învins pe FC Braşov şi s-a apropiat la doar patru puncte de Steaua. Totuşi, roş-albaştrii pot reface diferenţa de şapte puncte dacă vor cîştiga partida din deplasare cu Ceahlăul, programată miercuri.

“Există discuţii în Spania pentru Gâlcă!”

STEAUA. Gâlcă trage cu dinţii să rămînă în Ghencea pînă la finalul sezonului, cînd de altfel îi expiră şi contractul, pentru că doreşte să-şi îmbogăşească CV-ul cu titlul de campion. Mai mult, tehnicianul poate cuceri alte două trofee, Cupa României şi Cupa Ligii. Cu un asemenea palmares, Gâlcă poate spera să prindă un contract în Spania, acolo unde are şi o casă.

“Costel o să calce pe urmele lui Contra în cîţiva ani. Pot să confirm că deja există discuţii în Spania, însă doar atît”, a declarat Mircea Sandu în exclusivitate pentru FANATIK.RO, la jumătatea lunii februarie. Tehnicianul Stelei este reprezentat de Best Business Sport, firmă de impresariat care aparţine fostului preşedinte al FRF.

42 de partide a stat Gâlcă în acest sezon pe banca Stelei

5.000 de euro pe lună este salariul lui Gâlcă la Steaua

STEAUA. Rusescu şi Chipciu îşi bat joc de Gâlcă: “Cum facem, Costele?”

GAFĂ de proporţii făcută de CCA! Steaua şi ASA Tg. Mureş, VIZATE

STEAUA. EXCLUSIV / Dani Coman face TRANSFERURI în Ghencea!