Fotbal intern

STEAUA-DINAMO se ascultă pe FANATIK.RO, transmis de Radio Sport 1

Duminică, în cadrul emisiunii "Gol după Gol", puteţi asculta în direct şi integral derby-ul fotbalului românesc, Steaua - Dinamo!...
09.04.2016 | 16:30
STEAUADINAMO se asculta pe FANATIKRO transmis de Radio Sport 1
ADVERTISEMENT

Duminică, în cadrul emisiunii “Gol după Gol”, puteţi asculta în direct şi integral derby-ul fotbalului românesc, Steaua – Dinamo!

Sîmbătă şi duminică, pe FANATIK.RO, poţi asculta două noi ediţii ale emisiunii “Gol după Gol”, realizată de www.radiosport1.ro.

ADVERTISEMENT

Cap de afiş, evident, transmisiunea în direct a “Eternului Derby”, Steaua-Dinamo. Mult înaintea acestui meci, ascultătorii pot face pronosticuri pe seama jocului de pe Naţional Arena. Premiul este unul tentant, tricoul Stelei sau al lui Dinamo, în funcţie de simpatiile cîştigătorului.

Nu lipsesc celelalte jocuri din Liga 1. Timp de 90 de minute va fi comentată şi confruntarea programată sîmbătă, la ora 20.30, Viitorul – Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

După fiecare confruntare, mai ales după cea de pe “Naţional Arena”, puteţi asculta reacţiile protagoniştilor.

În afara play-off-ului, jocurile din play-out vor fi şi ele transmise în direct şi tratate cu acelaşi interes.

ADVERTISEMENT

Sîmbătă, de la ora 15:00, se joacă CSU – CFR, iar duminică, la 17:30, va fi ACS Poli – FC Voluntari.

Pe durata celor opt ore de emisiune, de la 16:00 la 24:00, puteţi afla instantaneu toate modificările de rezultate din cele mai tari campionate de fotbal ale Europei.

ADVERTISEMENT

În afara fotbalului, în cadrul celei mai lungi emisiuni sportive de radio din lume, mai puteţi asculta în direct handbal internaţional cu participare românească: Rostov – CSM Bucureşti (sîmbătă la ora 17:00), Metzingen – Corona Braşov (sîmbătă la ora 21:00), România -Israel (duminică la ora 18:00), Buducnost – HCM Baia Mare (duminică la ora 20:00), final four-ul la volei, meciurile din baschetul intern, turneul de tenis de la Charlestone şi multe alte competiţii din extrafotbal.

Pe durata emisiunilor de sîmbătă şi duminică, în orice moment, puteţi intra în legătură directă cu realizatorii “Gol după Gol”, prin intermediul numerelor de telefon 0314 364 937 si 0314 364 966.

Ascultă Radio Sport 1 pe FANATIK.RO şi pe www.radiosport1.ro.

ADVERTISEMENT