Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Unde va lucra Meme cînd va ieşi din puşcărie!

STEAUA. FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că înainte de partida Steaua- Partizan Belgrad conducerea penitenciarului Jilava i-a acordat lui Mihai Stoica o permisie de cinci zile....
02.08.2015 | 00:02
STEAUA EXCLUSIV  Unde va lucra Meme cind va iesi din puscarie

STEAUA. FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că înainte de partida Steaua- Partizan Belgrad conducerea penitenciarului Jilava i-a acordat lui Mihai Stoica o permisie de cinci zile.

STEAUA. Deşi a încercat, pe cît a fost posibil, să stea departe de lumea trepidantă a fotbalului, MM nu a reuşit să trăiască paralel cu fenomenul care i-a adus atîtea satisfacţii, dar şi anii de puşcărie, şi s-a împlicat în problemele de la Steaua.

STEAUA. Antrenorul principal, ÎNLOCUIT! Vezi CINE VINE! 

Astfel, după ce le-a trimis mesaje de încurajare celor mai mulţi dintre fotbalişti la sfîrşitul meciului cu sîrbii, fostul manager s-a întîlnit cu antrenorul Mirel Rădoi şi cu patronul Gigi Becali.

Va fi angajat la una din firmele lui Gigi Becali

STEAUA. Conform sentinţei pronunţate de Justiţie, MM Stoica nu mai are voie să lucreze oficial într-o funcţie de conducere la un club de fotbal o perioadă de doi ani după ce îşi va ispăşi pedeapsa de trei ani şi şase luni primită în urma “Dosarului Transferurilor”.

STEAUA. Rădoi, mesaj pentru fani: ”Venim CALIFICAŢI de la Belgrad!” 

STEAUA. Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK.RO că Gigi Becali i-a promis lui MM că nu-l va lăsa baltă după ce va fi eliberat din puşcărie. Deoarece nu va mai avea voie să apară ca oficial în actele unui club de fotbal, latifundiarul din Pipera i-a spus lui MM că îl va angaja la una dintre firmele sale pe un post de consultant. Chiar dacă nu a dat pe loc un răspuns propunerii venite de la fostul său patron, se pare că fostul manager nu va refuza propunerea.

Veste bună pentru Steaua! Partizan, UMILITĂ de o echipă modestă 

Mai mult, pentru ca totul să fie în regulă din punct de vedere legal şi ca să poată beneficia de o eliberare condiţionată mai repede, Becali l-a sfătuit  pe MM să plătească prejudiciul adus statului român după ce a fost găsit vinovat în “Dosarul Transferurilor”.

Pe 20 august i se va judeca cererea de revizurie a sentinţei

STEAUA. Fostul manager general al Stelei va încerca în următoarele luni să obţină cît mai devreme eliberarea din închisoare, cu mult înainte de efectuarea întreagii pedeapse de trei ani şi şase luni. Concret? FANATIK.RO a aflat că Mihai Stoica, prin intermediul avocaţilor săi, a depus la Tribunalul Bucureşti, pe 14 iulie, o cerere excepţională de revizuire a sentinţei definitive primită anul trecut, pe 4 martie.

STEAUA. Negocieri SECRETE pentru un CROAT! E de tot RÎSUL! 

Surse din anturajul lui MM ne-au dezvăluit că cererea acestuia va fi analizată pe data de 20 august, primul pas fiind ca judecătorii să decidă dacă cererea este întemeiată. Dacă totul este ok, abia atunci, de la data respectivă, magistraţii vor trece la analizarea efectivă a revizuirii.

3 ani şi şase luni a primit Mihai Stoica pedeapsă în Dosarul Transferurilor

3 este numărul cluburilor la care Mihai Stoica a lucrat în cariera lui: Oţelul, Steaua şi Unirea Urziceni

Tags: