Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Duckadam: “Am obţinut o lojă pentru fostele glorii”

STEAUA-DINAMO. Preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că speră ca fostele glorii ale Stelei să fie prezente, la meciul cu Dinamo, în număr...
10.04.2016 | 16:10
STEAUADINAMO Duckadam Am obtinut o loja pentru fostele glorii
ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că speră ca fostele glorii ale Stelei să fie prezente, la meciul cu Dinamo, în număr mare, în loja pe care a obţinut-o de la Gigi Becali.

STEAUA-DINAMO. De cîţiva ani Helmuth Duckadam se luptă să obţină de la Gigi Becali o lojă doar pentru fostele glorii ale Stelei care doresc să participe la meciurile echipei latifundiarului din Pipera. Însă tocmai acum planul preşedintelui de imagine al campionilor a fost aprobat de patronul roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

“Începînd de la meciul cu Dinamo fostele glorii ale Stelei, nu doar componenţii Stelei 86, pot să asiste la orice meci al echipei noastre la o lojă special rezervată sau dacă doresc pot să meargă la sectorul VIP.

Aşa că oricine vrea să asiste live la meciul cu Dinamo şi la alte meciuri mă poate contacta. Bine, nu o să mă apuc eu acum să sun pe toată lumea, voi aştepta telefon de la cine doreşte să vină la meciurile Stelei”, a spus Duckadam.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu dacă este adevărat!”

STEAUA-DINAMO. Contactat pentru a-şi spune părerea în legătură cu iniţiativa lui Helmuth Duckadam, fostul căpitan al Stelei 86, Tudorel Stoica ne-a declarat: “În primul rînd nu ştiu dacă este adevărată această informaţie. Apoi mi se părea normal să aflu direct de la Duckadam, nu de la voi din presă. Iar pe mine Helmuth nu m-a sunat deloc şi nu am fost invitat la meciul cu Dinamo. Aşa că nu cred ce îmi spuneţi şi nu vreau să mai comentez nimic în plus”, a spus Stoica.

“Nu pot să pierd timpul pînă la 1 noaptea!”

STEAUA-DINAMO. Un alt fost component al Stelei 86, Mihail Majearu, a declarat pentru FANATIK.RO că nu va fi prezent la meciul roş-albaştrilor cu Dinamo. “Nu am fost sunat de nimeni şi nici nu voi merge la meci. Eu nu mai stau în Bucureşti. Însă oricum îmi vine greu să mă duc la meci, deoarece nu am chef să mă prindă 1 noaptea pe acolo. Nici nu îmi mai aduc aminte cînd am fost la ultimul meci al Stelei. Însă salut iniţiativa lui Duckadam, iar cu altă ocazie poate o să mă duc şi eu la un meci“, a spus Majearu.

ADVERTISEMENT

“Puşcaş a fost ultimul care ne dădea abonament”

STEAUA-DINAMO. Liţă Dumitru, fostul căpitan al roş-albaştrilor, a declarat pentru FANATIK.RO că iniţiativa lui Duckadam merită laudată, dar că la ora actuală starea de sănătate a sa nu îi permite să fie prezent la meciuri la ore tîrzii.

Este de lăudat iniţiativa lui Duckadam. Îmi aduc aminte că doar pe timpul lui Marcel Puşcaş fostele glorii ale Stelei mai deţineau abonamente. Însă eu nu pot să merg la meciuri, aşa la ore tîrzii, deoarece ştiţi cu toţi că mă aflu în recuperare după operaţia suferită la sfîrşitul anului trecut în Germania”, a spus Dumitru.

ADVERTISEMENT

“Helmuth Duckadam ne-a ajutat mereu”

STEAUA-DINAMO. În schimb, fostul fundaş stînga al Stelei 86, Ilie Bărbulescu, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că îl va suna pe Duckadam să îi ceară o invitaţie la meciul cu Dinamo. “Mă bucur că Duckadam a obţinut acordul lui Becali pentru loja respectivă. Însă să ştiuţi că Helmuth pe noi ne-a ajutat mereu cu invitaţii. Nu ne-a lăsat niciodată, iar cînd a putut ne-a dat şi cîte două-trei invitaţii sau bilete. O să îl sun, deoarece vreau să văd de pe Naţional Arena meciul cu Dinamo”, a spus Bărbulescu.

ADVERTISEMENT