Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. SCANDAL la porţi! Fanii, deposedaţi de veste!

UPDATE 19:09 / Scandal la porţile de intrare! Jandarmii prezenţi la stadion îi dezbracă pe fanii lui Dinamo de veste! Ordinele lui Gigi Becali sînt respectate întocmai de organele de ordine!...
21.08.2016 | 00:00
STEAUADINAMO SCANDAL la porti Fanii deposedati de veste

UPDATE 19:09 / Scandal la porţile de intrare! Jandarmii prezenţi la stadion îi dezbracă pe fanii lui Dinamo de veste! Ordinele lui Gigi Becali sînt respectate întocmai de organele de ordine!

UPDATE 18:44 / Număr impresionant al numărului de fani ai lui Dinamo pe stadionul Naţional Arena estimat de oficialii echipei din “Groapă”: 11.000! Suporterii dinamovişti s-au strîns deja la stadion şi primesc vestele. Alături de fani este şi Ionel Dănciulescu – vezi galerie foto

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 18:00 / La îndemnul organizatorului de la derby-ul de România, FC Steaua Bucureşti, Jandarmeria a controlat, cu patru ore înainte de începerea partidei, vestiarul lui Dinamo. Forţele de ordine au bănuit că suporterii vor încerca să introducă torţe prin intermediul jucătorilor şi a oficialilor din “Groapă”, însă nu s-a găsit nici un obiect controversat.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE 15:50 / Continuă războiul dintre galeria lui Dinamo şi Gigi Becali. După ce patronul vicecampioanei Ligii 1 a anunţat că toţi suporterii lui Dinamo, indiferent de sex, vor fi controlaţi la pielea goală, în conturi, pentru ca să nu bage materiale pirotehnice, suporterii “cîinilor” au anunţat că vor fi însoţiţi la meci de patru avocaţi, gest unic cel puţin în fotbalul din România.

Decizia suporterilor lui Dinamo survine după ce la şedinţa tehnică s-au stabilit măsuri dure împotriva fanilor lui Rotariu & co.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE. FANATIK.RO a luat legătura cu observatorul derby-ului, Mircea Călin, pentru a afla părerea sa despre cerinţele steliştilor la întîlnirea cu Jandarmeria.

Mîine (n.r. – sîmbătă), la şedinţa cu jandarmii şi cu reprezentanţii celor două cluburi, vom lua împreună o decizie vizavi de cererea Stelei. Nu pot să decid eu singur“, a precizat Călin pentru FANATIK.RO.

Este, totuşi, greu de crezut că se va accepta solicitarea Stelei ca fanii lui Dinamo să nu intre cu fulare, steaguri şi tricouri cu însemnele favoriţilor, deoarece regulamentul nu prevede nicăieri o astfel de măsură.

––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA-DINAMO. Cum de era de aşteptat, aroganţa pe care fanii lui Dinamo au făcut-o Stelei nu a rămas fără urmări. Răniţi în orgoliu, oficialii vicecampioanei au de gînd să se răzbune crunt pentru coregrafia afişată în tribuna roş-albaştrilor la meciul cu Manchester City.

“Cîinii” au prevăzut continuarea

STEAUA-DINAMO. La finalul celor 90 de minute cu City, ultraşii lui Dinamo care au relatat tot filmul acţiunii puse în aplicare pe Naţional Arena (vezi detalii AICI) au prevăzut, într-un dialog cu reporterul FANATIK.RO, demersurile oficialilor stelişti.

“E clar că Mihai Stoica o să se opună acum unei noi coregrafii de-a noastră la meciul din campionat. Dar noi nu renunţăm, vrem să le mai pregătim cîteva surprize”, a sunat mesajul dinamoviştilor. Îndreptat, evident, către Gigi Becali, Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală.

STEAUA-DINAMO. Verdictul dinamoviştilor a fost confirmat la scurt timp de o declaraţie a lui Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei. ”Cît vom participa în cupele europene şi în Liga 1, clubul nostru nu va mai face coregrafie. Gata. Dacă noi aveam peluzele, era clar că nu se făcea aşa ceva. Îşi aflau unii altora mesajele, acum, au venit… Asta a fost”, a fost singura replică a oficialului stelist.

“Omoară spectacolul! Să nu uite că ei trăiesc prin noi. Dar vom vedea…”, a venit replica ultraşilor.

“Fără steaguri, fără fulare!”

STEAUA-DINAMO. Iar vorbele lui Mihai Stoica şi-au găsit continuarea la scurt timp. Conform surselor FANATIK.RO, în cursul dimineţii de joi, la prima şedinţă dintre oficialii Stelei şi Jandarmerie, conducerea a transmis organelor de ordine că fanii lui Dinamo nu au voie să intre în arenă nici măcar cu fulare şi steaguri cu însemnele clubului dinamovist!

“Este clar, susţinătorii lui Dinamo, indiferent de vîrstă, nu vor fi lăsaţi să intre pe Naţional Arena cu steafuri, fulare, eşarfe sau alte obiecte care au însemnele clubului rival”, au dezvăluit surse din conducerea stelistă pentru FANATIK.RO.

“O măsură comunistă. O să iasă măcel!”

În replică, ultraşii dinamovişti au precizat că ei vor veni la stadion cu steaguri şi fulare. “Vrem să vedem ce se întîmple… Noi vom riposta, evident. O să iasă măcel! Este o măsură comunistă. Dar o să venim mai mulţi decît se aşteaptă cei de la Steaua…”, s-au rezumat să declare aceştia.

Ultimul cuvînt îl va avea însă observatorul de joc Mircea Călin, oficialul Ligii Profesioniste de Fotbal urmînd să îşi dea sau nu acordul pentru cerinţa formulată de Steaua la întîlnirea preliminară cu Jandarmeria. FANATIK.RO a încercat să obţină punctul de vedere al acestuia, dar observatorul partidei este plecat din ţară pînă vineri.

8000 de fani ai lui Dinamo vor fi prezenţi la meci conform informaţiilor oferite de ultraşi