Sport

STEAUA. Tamaş, pus la zid! “Nu merge cu baloane BUBUITE în faţă!”

STEAUA Fostul mare antrenor al Stelei, Emeric Ienei, a declarat pentru FANATIK.RO că, în opinia sa, Gabi Tamaş nu ar fi avut niciodată loc în echipa roş-albaştrilor din 1986 datorită stilului...
21.03.2015 | 00:04
STEAUA Tamas pus la zid Nu merge cu baloane BUBUITE in fata

STEAUA Fostul mare antrenor al Stelei, Emeric Ienei, a declarat pentru FANATIK.RO că, în opinia sa, Gabi Tamaş nu ar fi avut niciodată loc în echipa roş-albaştrilor din 1986 datorită stilului său de joc. Totodată acesta îl sfătuieşte pe Gâlcă să îl convingă pe internaţionalul român să joace mult mai combinativ.

STEAUA. Deşi l-a văzut doar cîteva meciuri în tricoul Stelei, Emeric Ienei este de părere că Gabi Tamaş nu este un fotbalist pe stilul acestei echipe. În opinia sa, internaţionalul român nu ar fi avut niciodată loc în primul “11” al roş-albaştrilor din 1986. “L-am văzut pe Tamaş în cîteva apariţii şi cred că el nu este un jucător de profilul Stelei. E un jucător foarte bun, dar nu este pe stilul de joc al campionei. A jucat cîţiva ani în Anglia, iar în Ghencea, dacă nu joci combinativ, atunci nu ai ce să cauţi.

EDITORIAL HORIA IVANOVICI. BOURCEANU, CU CARTILE PE FATA: “EU SINT CAPITANUL! VOI CINE SINTETI??”

STEAUA. Nu poţi să joci cu baloane bubuite pe atacanţi, deoarece Rusescu nu poate să cîştige foarte multe dueluri aeriene. Nu-l avantajează deloc acest stil de joc a lui Tamaş. Aşa se joacă în Anglia. După părerea mea, Tamaş nu ar fi avut niciodată loc în primul 11 al Stelei din 1986. El nu o să poată niciodată să aibă calitatea urcărilor în atac, cu balonul la picior, şi paselor lui Belodedici. Chiar şi Bumbescu ştia acest joc combinativ. Îl sfătuiesc pe Gâlcă să poarte o discuţie cu Tamaş pînă nu se trezeşte că nu mai vrea el să rămînă la echipă, deoarece sînt sigur că şi-a dat seama că la Steaua se joacă un alt fotbal, a spus Ienei.

TRANSFER DE SENZATIE IN LIGA 1!!! VINE UN SUPER ATACANT DE PRIMERA DIVISION!!! PATRONUL CONFIRMA

“E cel mai puternic la testele fizice”

STEAUA. Dacă Gabi Tamaş nu a impresionat prin calităţi tehnice, internaţionalul român i-a surprins pe membrii din staff-ul lui Costel Gâlcă cu condiţia sa fizică, chiar dacă vine după o perioadă lungă de accidentare. Gabi i-a surprins pe toţi cu forţa sa fizică. Îl întrece chiar şi pe Varela. Este mult mai puternic decît interanţionalul din Insula Capului Verde. El se mai întrece, în glumă, cu colegii săi la diferite exerciţii fizice. Mai mult,  Gabi bate foarte bine loviturile libere de la distanţă. Are un şut foarte puternic şi le face mari probleme portarilor Stelei”, a dezvăluit o sursă din vestiarul Stelei.

EXCLUSIV / Decizia BOMBA A INSTANŢEI cu privire la AFILIEREA Craiovei!

STEAUA. Roş-albaştrii s-au antrenat pe terenul central

STEAUA. Altfel, Costel Gâlcă a intrat pe ultima sută de metri în vederea pregătirii partidei cu Viitorul. În aceste condiţii, tehnicianul clubului din Ghencea a comandat în cursul dimineţii de vineri un antrenament pe terenul central, la care a participat toată lumea, inclusiv Alex Bourceanu. “Costel a avut la dispoziţie întreg lotul de jucători, Nu mai are nici o problemă medicală. El este decis să învingă categoric echipa lui Gică Hagi pentru a menţine o atmosferă cît de cît ok în vestiar. Singurul antrenament al zilei a fost efectuat pe terenul mare al arenei centrale”,a mărturisit pentru FANATIK.RO un apropiat al roş-albaştrilor,

4 meciuri a jucat Tamaş pentru Steaua în Liga I

65 de meciuri a jucat Gabi Tamaş pentru echipa naţională a României