Sport

Steaua. Lovitură pentru Gigi! La Dnepr pentru 2,5 milioane

STEAUA. Florentin Matei, jucător care îl uimea pe Gigi Becali prin calităţile tehnice, dar care a plecat cu scandal de la Steaua în urma unui conflict cu patronul Stelei, este la un pas de un...
14.01.2015 | 00:03
Steaua Lovitura pentru Gigi La Dnepr pentru 25 milioane

STEAUA. Florentin Matei, jucător care îl uimea pe Gigi Becali prin calităţile tehnice, dar care a plecat cu scandal de la Steaua în urma unui conflict cu patronul Stelei, este la un pas de un transfer la Dnepr, ocupanta locul trei în campionatul Ucrainiei. “Mijlocaşul a făcut deja joncţiunea cu lotul noii sale echipe, mai sînt discuţii doar în privinţa sumei de transfer, Volyn Luţsk doreşte în jur de 3 milioane euro! Însă credem că o să se ajungă la un numitor comun şi Dnepr o să plătească 2,5 milioane pentru jucător”, afirmă sursele FANATIK.RO.

Citeşte şi: STEAUA. EXCLUSIV / Şi-au pierdut golghterul pentru 3000 DOLARI

STEAUA. 11 ianuarie 2011 a fost data care aducea un nou război între fanii Stelei şi Gigi Becali, motivul noului diferend fiind plecarea lui Florentin Matei, unul dintre cei mai talentaţi juniori din fieful Stelei. “Sînt dezamăgit de domnul Becali şi chiar supărat pe dînsul că nu m-a ajutat cu nimic, atunci cînd am semnat cu Steaua. Îl credeam un altfel de om, mai ales că atunci cînd am venit eu la Steaua, a zis că o să aibă personal grijă de mine. Sînt total dezamăgit de domnia sa, deoarece, înainte să vin în Ghencea am avut oferte de la echipe importante din Europa, dar am ales să vin să joc în România. Meritam alt tratament la Steaua”, era reacţia tînărului jucător al Stelei în urma despărţirii.

florentin_matei

Fluctuaţiile lui Becali

STEAUA. Iar răspunsul lui Gigi Becali a venit cu un mesaj dur! “Dacă ăsta ajunge fotbalist, eu îmi tai capul! Nu s-a născut fotbalist, s-a născut să jongleze mingea. Matei n-ar nici forţă, nici viteză”, a fost reacţia finală a latifundiarului din Pipera. Asta deşi, nu cu mult timp înainte, acelaşi Becali afirma că Matei valorează 70 de milioane euro! “Va fi noul Hagi! O să fie cel mai mare jucător scos de Steaua. Are acelaşi stil cu Hagi, loveşte mingea ca el”, era alintat Matei în perioada optimistă a lui Becali.

becali_08020700

Volyn cere 3 milioane euro! 

STEAUA. La patru ani distanţă, prezentul arată că traseul celor doi a avut cursuri total diferite. În timp ce Gigi Becali se află încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, mijlocaşul de 21 de ani al lui Volyn Luţsk se află în cel mai bun moment al carierei! Dorit de Hannover şi Freiburg, jucătorul pare acontat de rivala lui Şahtior şi Dinamo Kiev, Dnepr, ocupanta locului trei în campionatul Ucrainei. Conform surselor FANATIK.RO din anturajul fotbalistului, toată detaliile contractului sînt puse la punct, singurul aspect asupra căruia se mai discută fiind suma de bani pe care Matei se poate transfera. “Oficialii lui Volyn cer 3 milioane euro, în timp ce Dnepr oferă 2,5 milioane! Important e că jucătorul este dorit cu insistenţă, iar el îşi doreşte să ajungă acolo”, au precizat sursele FANATIK.RO.

matei

Salariu fabulos: 40.000 euro pe lună!

STEAUA. Dacă oficialii celor două formaţii vor ajunge la un consens în privinţa sumei de transfer, salariul lui Florentin Matei va fi unul pe măsura sezonului făcut de acesta! Sursele FANATIK.RO din anturajul fotbalistului român au dezvăluit salariul pe care mijlocaşul de 24 de ani o să îl încaseze pentru următorii patru ani! “40.000 euro este salariul de început oferit de Dnepr, acesta urmînd să crească în fiecare an de contract. La această sumă se adună şi bonusuri de performanţă, goluri şi pase de gol. Salariul de bază va fi de 500.000 euro în primul an”, au punctat apropiaţii lui Matei.

1276 de minute a bifat Florentin Matei în acest tur pentru Volyn Luţsk, reuşind 2 goluri şi o pasă de gol