Sport

13, VINE STEAUA! Fatidic pentru Cîrţu, TALISMAN pentru Săndoi!

STEAUA. Pavel Badea, căpitan al oltenilor de la FC Universitatea Craiova, la ultima victorie în faţa Stelei, din urmă cu 13 ani, are încredere în CS Universitatea Craiova înaintea meciului cu...
26.02.2015 | 12:40
13 VINE STEAUA Fatidic pentru Cirtu TALISMAN pentru Sandoi

STEAUA. Pavel Badea, căpitan al oltenilor de la FC Universitatea Craiova, la ultima victorie în faţa Stelei, din urmă cu 13 ani, are încredere în CS Universitatea Craiova înaintea meciului cu Steaua, din etapa a 19-a a Ligii 1. Singura condiţie pe care o pune ar fi ca arbitrajul să fie corect, după ce oltenii au acuzat vehement prestaţia brigăzii din meciul de cupă. Badea speră să profite de numeroasele schimbări din lotul lui Gâlcă faţă de meciul din decembrie. Sănmărtean, Keşeru şi Szukala au fost vînduţi, iar Arlauskis, Prepeliţă şi Latovlevici au fost excluşi din lot.

STEAUA. După ultima dispută dintre cele două formaţii oltenii, din Cupa României, oltenii au lansat un atac violent la adresa centralului partidei de atunci, Alexandru Tudor. Convinşi că arbitrul bucureştean a acordat eronat o lovitură de la 11 metri, în urma căreia echipa din Ghencea s-a impus pe stadionul Ion Oblemenco, oficialii oltenilor speră că de această dată meciul va fi decis de jucători şi nu de arbitru. În mod sigur, va fi un meci greu pentru ambele echipe, deoarece terenul nu se anunţă foarte bun, dar sper că la final noi vom ieşi victorioşi de pe gazon. Totodată, sper că de această dată vom beneficia şi de un arbitraj corect”a explicat Pavel Badea pentru FANATIK.RO.

LOTO 6/49 SE SCHIMBA TOTUL!!! ANUNTUL OFICIAL!!!

“Sănmărtean, cea mai mare pierdere pentru Steaua”

STEAUA. Fostul internaţional a explicat de unde porneşte încrederea oltenilor. Să nu uităm că între timp Steaua a vîndut trei jucători importanţi, că să nu spun că s-ar putea să le lipsească în continuare Arlauskis, Prepeliţă şi Latovlevici. După părerea mea, pierderea lui Lucian Sănmărtean este cea mai importantă. În partida disputată pe Ion Oblemenco, jocul Stelei s-a schimbat imediat în bine atunci cînd Lucian a intrat pe teren. Oricum eu sînt convins că Sorin Cîrţu şi Emil Săndoi vor pregăti bine acest joc şi vor găsi cheia succesului. Suporterii craioveni merită să se bucure în sfîrşit, după foarte mulţi ani, de o victorie contra Stelei”, a mai spus Badea.

SOC PENTRU FUMATORI!!! NOUA LEGE II TERMINA!!! 

“Vom avea un meci greu la Craiova”

STEAUA. La rîndul său, Helmut Duckadam, preşedintele de imagine al clubului din Ghencea, consideră că meciul din Bănie, de pe stadionul Extensiv, va fi mult mai greu decît cel din Cupa României, cîştigat de Steaua cu 1-0. “Nu uitaţi că şi acel joc noi l-am cîştigat greu, după ce Rusescu a transformat o lovitură de la 11 metri. Între timp, Craiova s-a întărit, Steaua a pierdut trei jucători importanţi, iar cu alţi trei avem probleme contractuale. Personal, sper că băieţii s-au trezit după duşul rece cu Rapid şi se vor impune în Bănie. O victorie în deplasare ar mai linişti apele la club”, a declarat Duckadam pentru FANATIK.RO.

Cârţu, superstiţios! Frica de 13!

STEAUA. Meciul de cupă dintre CS Universitatea Craiova şi Steaua, cîştigat de campioană, a fost cel de-al 13-lea în toate competiţiile pentru cuplul Cârţu / Săndoi pe banca oltenilor. De această dată, disputa de duminică este pentru cei doi antrenori cel de-al 13-lea meci în Liga 1 pe banca tehnică a echipei. “Acum vine 13, iar o să avem ghinion! Şi data trecută am fost tot pe 13, tot cu Steaua. Steaua vine rănită, vedem ce va fi. Dacă rămînem la fel de pozitivi în joc, uniţi, conectaţi la ceea ce trebuie să facem, atunci sîntem o echipă greu de învins”, a mai spus Cârţu.

Totuşi, pentru Emil Săndoi, numărul 13 reprezintă un talisman! 13 ani au trecut şi de la ultima victorie a oltenilor în faţa Stelei! Atunci, FC Universitatea Craiova învingea pe Oblemenco Steaua, cu 3-1, antrenorul echipei fiind tot Emil Săndoi!

STEAUA. EXCLUSIV / Anunţul TAS cu privire la CAZUL “Rusescu”!

6.ooo de spectatori vor fi pe stadionul Extensiv

1 punct o mai desparte pe CS Universitatea Craiova de podiumul clasamentului

1 septembrie 2002 este data ultimei victorie obţinută de olteni în faţa Stelei, cînd FC Universitatea învingea cu 3-1