Fotbal intern

Pierdere grea pentru FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo! E suspendat

Mihai Pintilii este primul mare absent al derby-ului cu Dinamo. Mijlocaşul FCSB a luat cartonaş galben în meciul cu CFR Cluj şi va lipsi în derby-ul de duminică, de la ora 20:30. Pintilii este...
22.09.2017 | 00:03
Pierdere grea pentru FCSB inaintea derbyului cu Dinamo E suspendat

Mihai Pintilii este primul mare absent al derby-ului cu Dinamo. Mijlocaşul FCSB a luat cartonaş galben în meciul cu CFR Cluj şi va lipsi în derby-ul de duminică, de la ora 20:30. Pintilii este unul dintre cei mai buni mijlocaşi la închidere din Liga 1 Betano şi va fi o pierdere grea pentru Nicolae Dică în meciul cu Dinamo.

Pintilii a fost avertizat în minutul 13 al disputei cu CFR Cluj după un fault dur la Culio, mijlocaşul ardelenilor. Stelistul a fost la un pas de a vedea şi al doilea cartonaş galben tot pentru un fault la centrul terenului.

Steaua, 4 jucători aproape de suspendare 

Steaua mai are încă 4 jucători pasibili de suspendare: Harlem Gnohere, Dennis Man, Ionuţ Larie şi Ovidiu Popescu. Niciunul dintre ei nu a început ca titular meciul împotriva lui CFR Cluj. Dinamo nu a jucat în această etapă, meciul împotriva Concordiei Chiajna fiind amânat din cauza condiţiilor nefavorabile. Derby-ul FCSB – Dinamo va avea loc duminică, de la ora 20:30.

Nicolae Dică a fost conştient de la conferinţa de presă că sunt fotbalişti pasibili de suspendare: “Ştiu acest lucru, dar nu avem ce să facem. Avem un lot de 28 de jucători valoroşi. Dacă dintre cei cinci jucători pasibili de suspendare vor fi unii care vor primi al patrulea cartonaş galben, atunci vom găsi soluţii. Avem de unde. Cu şase puncte, din următoarele două partide, aş fi mulţumit. Îmi doresc să obţinem maximum din aceste două jocuri”, a spus Nicolae Dică.