Fotbal intern

Nimeni n-ar ghici! Pe cine a lăudat Gigi Becali: “Un frumos diamant”

Gigi Becali a fost foarte fericit după victoria echipei sale din Europa League, scor 3-0, cu Viktoria Plzen. Patronul FCSB a lăudat mai mulţi jucători:...
15.09.2017 | 01:06
Nimeni nar ghici Pe cine a laudat Gigi Becali Un frumos diamant

Gigi Becali a fost foarte fericit după victoria echipei sale din Europa League, scor 3-0, cu Viktoria Plzen. Patronul FCSB a lăudat mai mulţi jucători:

“Am dat trei goluri, am făcut spectacol. Ce vrei mai mult de la fotbal? Ce bucurie ne-a făcut Steluţa în seara asta. Le-am iertat de aseară greşelile, am băut un pahar de vin, am râs, am glumit. Le mai atrag atenţia, dar ei nu se mai sperie. I-am zis şi lui Golofca, eu i-am data aşa, o palmă şi mai am încredere şi ca drept dovadă a făcut un meci mare şi el, a făcut al doilea gol. Suntem foarte puternici, ne calificăm, avem şi golaveraj. Nu are cine să ne ia faţa în grupă. Nedelcu este o încântare, un frumos diamant. Coman a driblat acolo şi n-a mai avut putere. Tănase n-a intrat că a avut tempratură. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Eu prevăd o echipă mare care se leagă la Steaua în momentul ăsta. Contra a făcut lucruri mari, anul trecut a făcut o minune la Dinamo. Nu e ceva normal, de unde era Dinamo a luat-o şi s-a bătut la campionat până în ultima etapă.

Eu sunt încântat de doi mari jucători, Nedelcu şi Benzar. Părerea mea, Benzar este unul dintre cei mai mari fundaşi din Europa. I-am zis, <Romario, să nu mai pui gura pe ţigară!> Am auzit că mai trage câte o ţigară când e liber, nu în cantonament. De Nedelcu nu mai zic, e frumuseţe, te încântă, cum aleargă, cum deposedează.

Nu arbitrul ne-a câştigat nouă meciul, a fost vorba de valoare. Joacă Alibec şi Budescu numai dacă vor în Liga 1. Acum le fac toate poftele, joacă doar dacă vor. La ora asta, eu am câştigat 600.000 de euro, băieţii ăştia doi mi-au băgat banii ăştia în buzunar. Ei or să joace în campionat când vor, dacă ei fac lucrurile astea frumoase şi ne încântă, ce să faci…  M-a încântat chiar şi Planic. 

S-au împăcat înainte de meci, aici la stadion. S-a dus el şi l-a slautat pe Meme şi i-a zis, <Domne, iartă-mă că am făcut ce am făcut>. Mi-a spus Meme la pauză, m-a sunat şi mi-a zis <Hai să îţi spun o bucurie, m-am împăcat cu Alibec>, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

******************************************************************************************************

Gigi Becali a fost foarte entuzaismat la sosirea pe Arena Naţională pentru meciul Steaua – Plzen din grupele Europa League.

Patronul celor de la FCSB a spus că are foarte mare încredere în echipa sa şi nimeni nu îl poate bate în această seară, nici măcar Real Madrid sau Barcelona.

Gigi, prime înainte de Steaua – Plzen: “Le-am spus!”

“În seara asta nu mă poate bate nimeni, nici Real Madrid, nici Barcelona. Nici măcar selecţionata lumii nu mă poate bate pe mine. Avem valoare mai mare şi jucăm cu o echipă pe care am eliminat-o deja. M-am dus ieri în cantonament pentru a le spune jucătorilor de prime. Vor avea o primă bună, care va fi în funcţie de punctele pe care le facem în grupă”, a spus Becali înainte de meciul cu Viktoria Plzen.

FC Steaua Bucureşti a intrat la pauză cu avantajul de 2-0, graţie dublei reuşite de către Constantin Alibec. Jucătorul venit de la Astra Giurgiu a deschis scorul din lovitură de pedeapsă, apoi a majorat diferenţa graţie unui lob superb în urma pasei geniale primite de la Denis Alibec.

Vezi aici cele mai tari faze din partida Steaua – Plzen