Fotbal international

Steaua Roșie Belgrad a avut probleme la aterizarea pe aeroportul din Liverpool. Video

24.10.2018 | 08:13
Steaua Rosie Belgrad a avut probleme la aterizarea pe aeroportul din Liverpool Video

Liverpool și Steaua Roșie Belgrad se duelează, miercuri, în runda cu numărul 3 din grupele Champions League. Jucătorii sârbi care au făcut deplasarea în Anglia au avut mari emoții la aterizarea pe aeroportul din Liverpool, pilotul care se afla la cârma avionului având probleme serioase din cauza vântului puternic în secundele de dinainte ca aparatul de zbor să atingă pista.

Avionul care i-a dus pe jucătorii de la Steaua Roșie Belgrad la Liverpool a aterizat marți în jurul prânzului, iar piloții au avut o sarcină foarte grea din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Pe filmarea surprinsă din aeroportul John Lennon se observă cum, în ciuda vântului care suflă cu putere, pilotul reușește să țină avionul stabil și să îl aducă în siguranță la sol. Vezi aici VIDEO cu momentul aterizării.

Liverpool – Steaua Roșie Belgrad, fără Henderson și Keita

Jordan Henderson și Naby Keita sunt accidentați și vor lipsi de pe teren la partida Liverpool – Steaua Roșie Belgrad, în timp ce Sadio Mane s-a refăcut după accidentarea suferită la echipa națională. James Milner ar putea juca, deși a fost schimbat în timpul partidei cu Huddersfield din Premier League, câștigată de “cormorani” în deplasare cu scorul de 1-0. De partea cealaltă, tehnicianul Vladan Milojevic nu se poate baza pe Marko Marin, nerefăcut după o accidentare. Oaspeții nu îi vor avea la dispoziție nici pe Milan Rodic și Jonathan Cafu.

“Ceea ce avem noi de făcut este să câștigăm meciuri. Întotdeauna facem comparație cu meciurile bune din sezonul precedent, niciodată cu cele mediocre. Am meritat să câștigăm meciurile din acest sezon, iar când am pierdut cu Napoli, am meritat să pierdem. Sigur că putem face lucrurile mult mai bine decât le-am făcut până acum, dar suntem pe drumul cel bun, jucăm inteligent și câștigăm puncte. Trebuie doar să punem în practică ceea ce am exersat la antrenamente”, a declarat Jurgen Klopp, tehnicianul celor de la Liverpool.