Sport

STEAUA. O nouă RUPTURĂ Sănmărtean-Gâlcă: “MINTE!”

STEAUA. Personalităţile puternice de la Steaua îi oferă bătăi de cap lui Costel Gâlcă, lipsa de experienţă a tehnicianului stelist făcîndu-l să gestioneze greşit relaţiile cu jucătorii...
01.11.2014 | 11:15
STEAUA O noua RUPTURA SanmarteanGalca MINTE

STEAUA. Personalităţile puternice de la Steaua îi oferă bătăi de cap lui Costel Gâlcă, lipsa de experienţă a tehnicianului stelist făcîndu-l să gestioneze greşit relaţiile cu jucătorii importanţi ai “roş-albaştrilor”. Un nou episod s-a consumat în timpul derby-ului cu Dinamo, cînd Lucian Sănmărtean a ieşit în minutul 77, la scorul de 1-0, imaginile TV surprinzîndu-l pe mijlocaş vădit nemulţumit de hotărîrea lui Gâlcă. Chiar dacă nu s-au contrat faţă-n faţă, Sănmărtean s-a destăinuit colegilor, expunîndu-şi nemulţumirile din momentul schimbării! “Mă deranjează cînd sînt minţit”, este rezumatul reproşurilor făcute de fostul căpitan al Vasluiului.

san

STEAUA. Relaţia cu Sănmărtean tinde să devină tot mai greu de gestionat pentru Costel Gâlcă! FANATIK.RO dezvăluie şirul evenimentelor petrecute între cei doi după fluierul final al lui Cristian Balaj, concluzia fiind una singură: relaţia celor doi se degradează cu fiecare decizie luată de Gâlcă şi care îl influenţează pe Sănmărtean!

Citeşte şi: Discurs EMOŢIONANT al lui Sănmărtean!

“Sănmărtean avea galben, de asta l-am schimbat” / “Gâlcă nici nu ştie să mintă!”

STEAUA. Chiar dacă imaginile TV au fost concludente în privinţa stării lui Sănmărtean, antrenorul Stelei nu a discutat nici o secundă cu mijlocaşul campioanei la finalul partidei. Mai mult, Gâlcă a oferit o explicaţie puerilă, după meci, pentru decizia de a-l schimba, stîrnind zîmbete ironice din partea oamenilor de fotbal: “Avea un cartonaş galben, de aia l-am schimbat pe Lucian!”.

Explicaţia oficială a lui Gâlcă i-a pus capac lui Sănmărtean, mai ales că antrenorul l-a evitat la finalul jocului  şi nu a discutat cu mijlocaşul Stelei. Iar jucătorul de 34 de ani a răbufnit către colegii de vestiar, după meci: “Trebuia să spună că m-a scos pentru că nu am mai făcut faza defensivă, aşa  cum poate îşi dorea. La pauză m-a felicitat, dar tot m-a scos, iar după aceea să văd că spune că am fost schimbat din cauza cartonaşului. Păi ce, eu sînt violent, am intrări dure? Nici nu ştie să mintă.”  Sănmărtean a părăsit nervos Arena Naţională, neoferind nicio declaraţie de presă către mass-media!

Apropiaţii lui Gâlcă au dezvăluit motivul real al deciziei antrenorului de a-l schimba pe magicianul Stelei. “Costel i-a transmis de două-trei ori lui Sănmărtean să coboare. A văzut că nu mai făcea faza defensivă şi l-a schimbat la 1-0, mai ales că dinamoviştii puneau presiune şi i-a fost frică de egalare”, au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, colaboratorii lui Gâlcă.

s560x316_sanmrtean

Utrecht venise special pentru el!

STEAUA. Derby-ul cu Dinamo şi evoluţiile încîntătoare ale lui Sănmărtean din ultima perioadă au stîrnit interesul unui fost club al lui Sănmărtean, Utrecht!. Astfel, la meciul cu Dinamo, televiziunea clubului olandez a trimis doi reprezentanţi care să îl filmeze exclusiv pe fostul jucător al echipei din “Ţara Lalelelor”. Tocmai de aceea, Sănmărtean a fost extrem de iritat în momentul schimbării. “Azi m-a scos, cînd ştia că la meci sînt şi cei de la Utrecht. Chiar nu putea să mă lase pînă la final, mai ales că fusesem unul dintre cei mai buni jucători de pe teren?”, s-a destăinuit fotbalistul apropiaţilor, după meci!

Luni, discuţie privată între cei doi

STEAUA. După episoadele Stromsgodset şi Ludogoreţ, cînd deciziile lui Gâlcă în privinţa lui Sănmărtean au afectat relaţia dintre cei doi, tehnicianul Stelei nu doreşte ca evenimentele din derby să agraveze relaţia cu cel mai bun jucător al campioanei. Pentru asta, Gâlcă a decis ca luni să aibă o discuţie particulară cu Lucian Sănmărtean, urmînd să îşi explice deciziile. “Gâlcă va avea luni cu Sănmărtean o discuţie faţă în faţă. E clar că doreşte să arate că el este şeful, a împrumutat din atitudinea lui Victor Piţurcă”, au încheiat, pentru FANATIK.RO, apropiaţii antrenorului de 42 de ani.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: