Fotbal intern

STEAUA. Szukala confirmă FANATIK: “Nu am SEMNAT!”

UPDATE. 13.12 Lucasz Szukala a confirmat informaţia oferită în exclusivitate, în urmă cu cîteva zile, de FANATIK.RO, conform căreia nici pînă la această oră nu a semnat un nou contract cu...
21.10.2014 | 13:15
STEAUA Szukala confirma FANATIK Nu am SEMNAT
ADVERTISEMENT

UPDATE. 13.12 Lucasz Szukala a confirmat informaţia oferită în exclusivitate, în urmă cu cîteva zile, de FANATIK.RO, conform căreia nici pînă la această oră nu a semnat un nou contract cu Steaua. “E păcat că se scriu multe prostii despre mine, unii mint şi nu e corect faţă de mine şi faţă de suporterii Stelei. Cînd voi lua o decizie, voi anunţa. Nu am semnat nimic. Deocamdată, nu e nimic de spus, am contract pînă la vară, sunt discuţii, dar mai vedem ce se întîmplă”, a spus Szukala pentru DolceSport.

––––––-

STEAUA. Chiar dacă s-a vehiculat că Lucian Sănmărtean şi Lucasz Szukala au primit oferte concrete de prelungire a angajamentelor cu Steaua, FANATIK.RO a aflat că nici pînă la această oră Valeriu Argăseală nu le-a prezentat oficial, în scris, celor doi jucători noile propuneri, aşa cum aceştia au solicitat.
sanmartean-szukala-latovlevici

ADVERTISEMENT

STEAUA. Lucasz Szukala şi Lucian Sănmărtean sînt doi dintre jucătorii roş-albaştrilor care în această iarnă vor întra în ultimele şase luni de contract cu Steaua, iar cel puţin teoretic, Gigi Becali va încerca să obţină din partea lor o prelungire a angajamentelor începînd cu startul campionatului viitor. FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate în urmă cu o săptămînă că cei doi jucători nu au semnat nici pînă la această oră un nou contract. Motivul? Chiar dacă Valeriu Argăseală a vorbit cu ei despre intenţia patronului Stelei, avansîndu-le chiar şi nişte sume, în realitate lucurile sînt total diferite. Surse din anturajul clubului din Ghencea ne-au dezvăluit că celor doi internaţionali nu li s-a prezentat în scris oficial nici o propunere de prelungire de contract, totul rămînînd momentan doar la stadiul de vorbe.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-ASTRA GIURGIU, SUPERCUPA ROMANIEI (11.07.2014)

“Două săptămîni timp de gîndire!”

STEAUA. Totuşi, Gigi Becali nu va aştepta la infinit, iar după ce fotbaliştii vor reveni în Ghencea de la loturile naţionale, îl va mandata oficial pe preşedintele roş-albaştrilor să le transmită în scris celor doi ofertele sale. Dacă la Sănmărtean se aşteaptă să nu întîmpine probleme, latifundiarul din Pipera l-a avertizat pe Valeriu Argăseală să aibă grijă cum pune problema cu fundaşul Lucasz Szukala, cel pe care Laurenţiu Reghecampf îl doreşte la Al Hilal. Vali, ai grijă cum discuţi şi cum pui problema cu Szukala. Nu vreau să tragă de timp. Îi dai termen de gîndire, după ce îi prezinţi oferta, doar două săptămîni. Vrea să rămînă la noi, este bine, dacă nu vrea, să fie sănătos, să ne spună în faţă, ca să ştim şi noi cum stăm. Nu vreau să mai păţesc şi cu el la aşa cum am păţit cu Tătăruşanu, care a tras de timp pînă a plecat de a noi liber de contract”, i-a spus Becali lui Argăseală.

ADVERTISEMENT

Sănmărtean vrea 150.000 de euro la semnătură

STEAUA. În schimb, Gigi Becali este mult mai decis să îl ţină la Steaua, şi din vara anului viitor, pe Lucian Sănmărtean, chiar dacă pretenţiile financiare ale acestuia sînt mai mari faţă de cele ale lui Lucasz Szukala. FANATIK.RO a aflat că fostul jucător al Vasluiului doreşte acelaşi salariu anual, însă va cere de acestă dată 150.000 de euro la semnătură, faţă de 100.000 de euro, cît a primit în momentul în care Reghecampf l-a adus la Steaua.

3.FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (21.09.2014)

Cu Prepeliţă şi Latovlevici nu s-a discutat

STEAUA Totodată, FANATIK.RO a aflat că preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, nu a discutat cu Andrei Prepeliţă şi cu Iasmin Latovlevici despre prelungirea contractelor cu Steaua. Dacă fundaşul stînga a confirmat acest lucru încă după meciul de la Galaţi, în schimb, fostul căpitan al Universităţii Craiova a dezvăluit în urmă cu cîteva zile că nimeni din conducerea campionilor nu i-a propus absolut nimic, deşi în iarnă intră şi el în ultime şase luni de contract cu echipa din Ghencea,

ADVERTISEMENT

9 meciuri a jucat Szukala în acest tur de tur de campionat pentru Steaua, reuşind să marcheze un gol

7 meciuri a jucat Sănmărtean pentru Steaua în acest tur de campionat, reuşind să marcheze trei goluri

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: