Fanatik Show

STEAUA. VIDEO / Mihai Teja a recunoscut: “Am fost căutat din Ghencea!”

STEAUA. Mihai Teja a vorbit la FANATIK SHOW, la Look TV despre venirea la formaţia campioană. Fostul tehnician al Universităţii Cluj a declarat că şi-ar dori să ajungă în Ghencea şi a...
16.10.2014 | 08:30
STEAUA VIDEO  Mihai Teja a recunoscut Am fost cautat din Ghencea

STEAUA. Mihai Teja a vorbit la FANATIK SHOW, la Look TV despre venirea la formaţia campioană. Fostul tehnician al Universităţii Cluj a declarat că şi-ar dori să ajungă în Ghencea şi a dezvăluit cine l-a sunat în vară să îi propună să preia Steaua.

“Au fost nişte discuţii în vară, dar nimic concret. M-au sunat nişte rude, machidoni de-ai mei, mi-au zis că o să mă sune cineva să vin la Steaua, doar atît. Le-am zis că nu ştiu nimic, dar au spus că ştiu ei mai multe. Mi-ar plăcea Steaua, sigur că da. Era un pas foarte mare în cariera mea, mai ales la vîrsta de 35 de ani. Am experienţă de la Cluj, prin ceea ce făcusem acolo cu jucătorii şi staff-ul. Exista presiune mare, este adevărat, Clujul nu este Steaua, dar nu mi-ar fi fost frică de acest lucru.

STEAUA. “Ogăraru poate da lovitura!”

 Steaua este favorită clar, joacă acasă, este o diferenţă foarte mare între ea şi “U” Cluj. Astăzi atitudinea, agresivitatea şi dorinţa egalează valoarea. Eu tot timpul le-am spus jucătorilor că vreau să cîştig fiecare meci. Grupul unit ar putea să încurce Steaua, însă mai lipsesc cîteva chestii destul de importante. Jucătorii Stelei îi vor lua probabil puţin de sus şi aici pot specula ei. Ogăraru poate să dea lovitura cu Steaua, dar procentele sînt foarte mici.

Lemnaru a fost foarte important pentru mine, a fost eficient, a dat multe goluri şi ne-a ajutat foarte mult. Are calităţi şi execuţii extraordinare în faţa porţii. Psihicul este punctul lui slab, nu suportă presiunea, din acest motiv n-a reuşit să îşi arate calităţile în Ghencea. Are o anumită teamă, îi trebuie mai mult timp să se acomodeze. Eu îl ţineam în teren pentru că ştiam că va urma o execuţie bună a lui, i-am acordat încredere”, a declarat Teja la FANATIK SHOW.

Loading the player…

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!