Fotbal intern

STEAUA. Gâlcă A RUPT vestiarul în două! Tinerii S-AU REVOLTAT! “Cu bătrînii N-ARE TUPEU!”

STEAUA. Costel Gâlcă şi-a vărsat nervii la finalul partidei cu Concordia Chiajna, în vestiar, pe jucătorii tineri din echipă, neavînd curajul să le repreşeze nici măcar un cuvînt lui...
12.05.2015 | 19:14
STEAUA Galca A RUPT vestiarul in doua Tinerii SAU REVOLTAT Cu batrinii NARE TUPEU

STEAUA. Costel Gâlcă şi-a vărsat nervii la finalul partidei cu Concordia Chiajna, în vestiar, pe jucătorii tineri din echipă, neavînd curajul să le repreşeze nici măcar un cuvînt lui Cristi Tănase şi Alex Chipciu.

Totodată, FANATIK.RO a aflat că mai mulţi fotbalişti s-au plîns de modul de pregătire pe care antrenorul Stelei l-a ales pentru acest retur de campionat.

STEAUA. Gigi Becali nu mai doreşte să continue cu Costel Gâlcă de la vară indiferent dacă acesta cîştigă sau nu campionatul. FANATIK.RO a aflat că latifundiarul din Pipera a ajuns deja la un acord cu Mirel Rădoi pentru preluarea băncii tehnice după finalul returului – vezi detalii.

Pînă atunci, actualul antrenor principal al roş-albaştrilor trebuie să facă tot posibilul să cîştige titlul. Dar. după ce a pus tunurile pe o parte dintre proprii lui jucători la finalul partidei cu Concordia, scor 2-2, este greu de crezut că fostul internaţional mai are sprijinul întregului vestiar. “Nu se poate aşa ceva! Eu le-am cerut ceva jucătorilor, iar ei nu m-au ascultat şi nu au respectat ce le-am cerut eu”, a comentat la finalul partidei antrenorul principal al Stelei.

“La unele meciuri nici nu ştia adversarii”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că mai mulţi jucători din cadrul lotului s-au plîns de faptul că Costel Gâlcă i-a atacat gratuit pe doar o parte dintre ei, evitînd totuşi să se ia de vinovaţii principali.Nu se poate aşa ceva! Vedem că ni se sparg doar nouă multe lucruri în cap, iar alţii sînt curaţi ca lacrima. Nu înţelegem de ce antrenorul nostru nu vorbeşte şi de faptul că nu mai putem să alergăm 90 de minute, deoarece a făcut o pregătire fizică foarte proastă?”

“Nu înţelegem de ce nu vorbeşte de faptul că la unele meciuri habar nu avea ce adversari întîlnim? Spre exemplu, înainte de meciul cu Rapid toată săptămîna ne-a vorbit de fraţii Oriol, că îi ştie din Spania, că să avem grijă la ei şi aşa mai departe. Iar ăştia doi nici măcar nu s-au aflat în lot. A pregătit jocul cu o tactică specilă pentru cei doi, iar aceşti jucători nici nu au jucat. Vă daţi seama ce informaţii avea el depre fraţii Oriol? Nici nu ştia că cei doi sînt accidentaţi”, s-au plîns o parte dintre jucători.

“La şedinţele tehnice vorbeşte mai mult ca el Dumitru Uzunea”

STEAUA. Totodată, FANATIK.RO a aflat că jucătorii Stelei s-au plîns şi de modul  abordat de Gâlcă la şedinţele tehnice. “Nu înţelegem de ce Costel Gâlcă nu spune faptul că nimeni nu-l înţelege la şedinţele tehnice? Că nu ştie să ne explice şi nouă, tinerilor, că nu ne bagă în seamă, că nu discută cu noi individual? Cel care discută  mai mult este antrenorul secund, Dumitru Uzunea. Iar la antrenamente are un exerciţiu pe care îl repetă mereu. Nu vine cu nimic nou. Este păcat că acum doar anumiţi jucători sînt scoşi vinovaţi. Dacă e să pierdem acest campionat, atunci el îl pierde, nu noi”, s-au plîns parte din fotbalişti.

4 meciuri consecutive fără victorie pe teren propriu a strîns Gâlcă pe banca Stelei

5 mii de euro este salariul lui Gâlcă la Steaua