Fotbal intern

STEAUA. INTERZIS! Atacantul favorit al lui Gigi costă 3.000.000 €

STEAUA. Gigi Becali a fost eliberat condiţionat de la Poarta Albă şi a promis suporterilor că va face o echipă de calibru, care să sperie Europa. Iar Jeremy Bokila este principala ţintă pentru...
06.04.2015 | 11:48
STEAUA INTERZIS Atacantul favorit al lui Gigi costa 3000000 E
ADVERTISEMENT

STEAUA. Gigi Becali a fost eliberat condiţionat de la Poarta Albă şi a promis suporterilor că va face o echipă de calibru, care să sperie Europa. Iar Jeremy Bokila este principala ţintă pentru Steaua. Atacantul african este febleţea patronului Stelei, care a mai avut două tentative a-l transfera în Ghencea. Însă faptul că latifundiarul se afla încarcerat a îngreunat tratativele dintre Steaua şi Terek Groznîi.

“Bokila era transferat în proporţie de 75% dacă Gigi Becali nu ar fi fost arestat. Acesta era jucătorul numărul unu pe lista patronului. Gigi aştepta să treacă de aceste procese ca să îl aducă la Steaua. S-a întîmplat însă ca lucrurile să fie date peste cap, iar Bokila să nu mai fie transferat”, a dezvăluit Daniel Stanciu imediat după Gigi Becali a fost arestat.

ADVERTISEMENT

Bokila e prea scump!

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, finanţatorul din Ghencea va încerca înregimentarea atacantului la vară. Şansele de reuşită sînt, însă, foarte mici. “Cei de la Terek joacă tare şi sînt dispuşi să renunţe la Bokila doar în schimbul a trei milioane de euro. Iar Gigi Becali nu este dispus să plătească o asemenea sumă, chiar dacă îl place mult pe Bokila. Este gata să ofere 1.3 milioane de euro, sumă considerabilă ridicolă de ruşi. În clipa de faţă sînt şanse mici ca atacantul să evolueze la Steaua din sezonul următor”, au povestit sursele FANATIK.RO. În aceste condiţii, gruparea din Ghencea se va reorienta spre alt vîrf, iar Mihai Roman este cea mai la îndemînă variantă. În schimbul fotbalistului de 22 de ani, Pandurii solicită un milion de euro.

“Vrea să vină la Steaua!”

STEAUA. Bokila s-a transferat la Terek în august 2013, însă nu s-a acomodat în campionatul Rusiei. În campionat, atacantul a marcat un singur gol în 16 partide, iar evoluţiile sale sînt departe de cele din perioada în care evolua la Petrolul. Tocmai din acest motiv, Bokila ar agrea o revenire în Liga 1, unde, la un moment dat, era cel mai bun atacant. “Mi-a zis că vrea să vină la Steaua, că au şi fost discuţii vara trecută, dar nu ştiu ce s-a întîmplat, de ce nu s-a făcut. E un jucător care poate ajuta Steaua, evoluază constant bine, la Petrolul nu ştiu dacă a lipsit două meciuri în doi ani”, a spus Sony Mustivar, fost coleg cu Jeremy Bokila la Petrolul Ploieşti.

ADVERTISEMENT

1.5 milioane de euro este cota lui Bokila pe site-ul transfermarkt.de

16 goluri în 31 de partide a marcat Bokila pentru Petrolul

Transferul ANULUI! Primul jucător ROM N ce SEMNEAZĂ cu Arsenal

Scandal MONSTRU! Adi Mutu s-a BĂTUT în restaurant! Vezi cu cine

STEAUA. Rămîne în Ghencea? “Am negociat cu Argăseală” Ce-au decis

VIDEO / Dorit de Steaua, a ajuns şofer! Acum e EROU în Germania

VIDEO / Scene INCREDIBILE! Fanii Rapidului, JAF la benzinărie!