Fotbal intern

Ştefan Blănaru, mesaj pentru Gigi Becali înainte de Hermannstadt – FCSB. “Sper ca interesul să rămână!”

30.09.2018 | 15:08
Stefan Blanaru mesaj pentru Gigi Becali inainte de Hermannstadt  FCSB Sper ca interesul sa ramana

Ştefan Blănaru, fotbalistul dorit în pauza competiţională de vicecampioana României, a avut un mesaj pentru Gigi Becali înainte de Hermannstadt – FCSB, meci din etapa a 10-a, ediţia 2018 – 2019, din Liga 1 Betano, duminică, 30 septembrie, ora 21.00. Atacantul speră să îl impresioneze pe patronul “roş-albaştrilor”.

Deşi nu a primit foarte multe şanse să joace în sezonul 2018 – 2019, Ştefan Blănaru speră ca să înscrie împotriva FCSB-ului şi să îşi ajute echipa prin prestaţia pe care o va avea duminică seara. Fotbalistul este sigur că jucătorii lui Nicolae Dică vor da totul pe teren pentru a-l impresiona pe antrenorul vicecampioanei.

Ştefan Blănaru i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali înainte de Hermannstadt – FCSB

”Este un meci important pentru toți sibienii. Noi avem doar 7 puncte și indiferent cu cine am fi jucat duminică, era norma să facem tot posibilul pentru a scoate un rezultat pozitiv. FCSB e o echipă schimbată față de sezonul trecut, dar nu foarte mult. Știți cum e, la FCSB sunt jucători buni și oricare dintre ei vor intra în teren, vor da totul posibil pentru a rămâne în echipă. Indiferent de adversar, vreau să marchez și să îmi ajut echipa prin jocul meu. Acest joc vine bine și pentru mine. În ultimele etape am jucat mai puțin. Sper ca duminică să îmi ajut echipa, să joc bine și să prind cât mai des echipa. Într-adevăr s-a vorbit despre un interes al FCSB-ului pentru mine și sper ca după acest meci interesul să rămână”, a declarat Ştefan Blănaru, fotbalistul care a înscris unul din golurile sibienilor din meciul cu FCSB, scor 3-0.

Încredere mare în lotul lui Hermannstadt

Eugen Beza, antrenorul secund al formaţiei FC Hermannstadt, a vorbit despre duelul cu FCSB şi este încrezător că echipa sa va putea să obţină cele trei puncte puse în joc duminică seara. ”Ne aflăm în fața unui meci deosebit de important. Ne așteaptă o partidă dificilă, din care trebuie să scoatem un rezutat pozitiv, ținând cont de situația în care ne aflăm. Este o partidă mai specială. (…) Avem așteptări mari de la acest joc, ținând cont că acum o săptămână am întâlnit CFR-ul și am făcut față cu brio. Meritam mult mai mult. Jocul merge, suntem în foame de puncte. Suntem în criză de puncte, nu de joc, jocul merge, în general, avem parametri buni, dar ne lipsește șansa. Dar, suntem încrezători că duminică va veni soarele pe strada noastră”, a spus Beza într-o conferință de presă.