Sport

EXCLUSIV / Stelistul neplătit de Gigi de aproape un an!

Cu toate că s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, este favorită certă la cîştigarea unui nou titlu şi are venituri foarte mari, de circa 30 de milioane de euro pentru participarea în...
04.10.2013 | 18:34
EXCLUSIV  Stelistul neplatit de Gigi de aproape un an

Cu toate că s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, este favorită certă la cîştigarea unui nou titlu şi are venituri foarte mari, de circa 30 de milioane de euro pentru participarea în cupele europene şi transferurile realizate, Steaua, prin patronul Gigi Becali, nu plăteşte toţi jucătorii la centimă! După ce FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, că Vlad Chiricheş şi Raul Rusescu, transferaţi în această vară, au fost săriţi de la primele pentru calificarea în grupele Ligii, un nou jucător are probleme în a încasa banii prevăzuţi de contractul încheiat cu Steaua!

Adus de Meme, fentînd Craiova în favoarea Stelei!

Andrei Prepeliţă a venit la Steaua în 2011, după ce Meme Stoica a insistat foarte mult pe lîngă Gigi Becali! Patronul din Ghencea a negociat cu Adrian Mititelu un transfer al jucătorului, cei doi bătînd palma pentru 800.000 de euro + TVA. Ba în baza promisiunii lui Gigi că afacerea e perfectată, Mititelu aproape şi-a demolat cantonamentul, pentru a-l moderniza, cu banii ce urmau a veni de pe transferul lui Prepeliţă! Cu toate acestea, semnele că Universitatea va fi exclusă l-au făcut pe Gigi să mai aştepte, lucru care pînă la urmă s-a şi întîmplat! Astfel, mijlocaşul a venit  în Ghencea liber de contract, fapt ce a stîrnit furia lui Adrian Mititelu!

Primă de 250.000 de euro, salariu de 10.000 de euro

Sosirea la Steaua din postura de liber de contract şi nu în urma unui transfer, i-au adus lui Prepeliţă nu mai puţin de 250.000 de euro în cont, bani încasaţi la semnarea contractului pe 3 ani. Gigi Becali a fost bucuros să economisească nu mai puţin de 550.000 de euro, oferindu-i lui Prepeliţă prima de instalare, plus un salariu de 10.000 de euro lunar.

Cu toate acestea, timpul a trecut, Prepeliţă nu s-a integrat tocmai bine în sistemul Stelei, nereuşind să-şi cîştige postul de titular, cu toate că are o experienţă foarte mare în Liga I şi este un fotbalist polivalent, care poate juca atît mijlocaş la închidere, cît şi mijlocaş dreapta sau fundaş dreapta! Această ultimă poziţie este şi cea prin prisma căreia Prepe a prins, în ultimul moment, lista UEFA pentru grupele Ligii. Toate acestea, coroborate cu problemele pe care Gigi Becali le are cu justiţia, au dus la o ruptură între cele două părţi, Prepeliţă neîncasînd decît sporadic salariul său, ajungînd în acest moment la restanţe salariale de aproape un an! Piteşteanul este cu atît mai nemulţumit, cu cît s-a însurat, are deja un copil şi cu toate că înţelege situaţia grea a lui Gigi Becali, ştie că este unicul jucător cu restanţe financiare atît de mari!

Meme insistă pentru prelungirea contractului, Gigi ezită

FANATIK dezvăluia în urmă cu cîteva zile că Prepe este extrem de nemulţumit de situaţia sa la echipă, dar şi de salariul pe care îl are pe hîrtie la Steaua. Mai mult, în 2014 devine liber de contract şi îşi doreşte o mărire salarială. Meme îi face lobby la Gigi, însă patronul l-a repezit pe manager. “Mie de Prepeliţă îmi arde? Nu i-am rezolvat nici pe Bourceanu sau Tătăruşanu, lasă-mă cu Prepeliţă”, i-a transmis Gigi de la Jilava!

265 de jocuri în Liga I are Andrei Prepeliţă

4 meciuri  în primul “11” al Stelei a bifat Prepeliţă din totalul de 17 din actualul sezon, în ultimul, cu Avîntul Bîrsana, fiind schimbat la pauză! 

Peste 100.000 de euro are de recuperat Prepeliţă, restanţe salariale!

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO TBILISI 1-1,PRELIMINARII LIGA CAMPIONILOR (6.08.2013)