Fotbal international

Stevan Jovetic, accidentat după zece minute în Club Brugge – AS Monaco! Scăpăm de el în Muntenegru – România?

24.10.2018 | 20:31
Stevan Jovetic accidentat dupa zece minute in Club Brugge  AS Monaco Scapam de el in Muntenegru  Romania

Stevan Jovetic s-a accidentat după zece minute din meciul Club Brugge – AS Monaco, partidă care se dispută în etapa a treia a Grupei A din Liga Campionilor. Atacantul de 28 de ani abia a revenit pe teren după ce a fost indisponibil timp de două luni.

În minutul zece al meciului Club Brugge – AS Moanco, Stevan Jovetic a resimţit dureri la coapsă după un duel cu unul dintre fundaşii belgienilor. Atacantul muntenegrean a făcut imediat semne spre banca de rezerve şi a cerut să fie schimbat.

Stevan Jovetic, accidentat după zece minute în Club Brugge – AS Monaco! A lipsit în România – Muntenegru 0-0

Faptul că Stevan Jovetic s-a accidentat în meciul Club Brugge – AS Moanco poate să fie o veste bună pentru Cosmin Contra. Peste o lună, Muntenegru şi România se vor întâlni în ultima etapă din Liga Naţiunilor, iar “tricolorii” ţintesc locul doi în Grupa 4 din Divizia 3. Cel mai probabil, atacantul de 28 de ani a ieşit de pe teren după ce a suferit o ruptură musculară, ceea ar face să absenteze la partida care se va disputa pe 20 noiembrie.

Înainte de meciul România – Muntenegru 0-0, Ljubisa Tumbakovic, selecţionerul muntenegrenilor, a fost deranjat de faptul că nu l-a putut folosi pe Stevan Jovetic, care anunţase că nu este refăcut fizic prea târziu. “Nu pot spune că sunt nervos, supărat, însă mă declar surprins. Sunt surprins, pentru că am introdus principii clare în precedenta campanie. Avem mereu o legătură cu jucătorii, ne spun cum se simt, care e situația lor. Ar trebui să fie o certitudine când ei sunt pe lista selecționaților. Cu toate acestea, Jovetic ne-a anunțat, duminică seară, târziu, că el nu poate veni, deoarece accidentările sale necesită o perioadă de pauză, iar el va reîncepe alergările abia peste două zile. Asta deși era selecționat. Până la urmă, să joci la echipa națională e un privilegiu. Nu sunt supărat, repet, dar sunt puțin dezamăgit”, a declarat Ljubisa Tumbakovic.

Stevan Jovetic, accidentat după zece minute în Club Brugge - AS Monaco. Atacantul a marcat împotriva României
Stevan Jovetic, accidentat după zece minute în Club Brugge – AS Monaco. Atacantul a marcat împotriva României