Fotbal international

Strategie anti-CFR Cluj?! Cum arată stadionul pe care se va juca meciul cu Floriana. Foto

19.08.2020 | 12:11
Strategie antiCFR Cluj Cum arata stadionul pe care se va juca meciul cu Floriana Foto
ADVERTISEMENT

CFR Cluj îşi începe aventura europeană din actualul sezon în Malta. Miercuri, de la ora 22:00, ardelenii vor juca împotriva lui Floriana în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, iar gazdele le-au pregătit o supriză. FANATIK îţi prezintă surpriza maltezilor pentru meciul cu CFR Cluj.

Floriana a decis ca partida cu CFR Cluj să se joace pe “Centenary Stadium”, o arenă secundară din complexul sportiv din Ta’ Qali. Stadionul este unul mic, cu 3.000 de locuri, fiind utilizat de echipa naţională U21 a Maltei şi în meciurile din prima ligă.

ADVERTISEMENT

Vestea proastă pentru CFR Cluj este că stadionul are gazon sintetic, în timp ce arena alăturată, “National Stadium Ta’ Qali”, are un teren cu iarbă. De altfel, clujenii au fost nemulţumiţi când au aflat că meciul cu Floriana se dispută pe “Centenary Stadium”.

Floriana – CFR Cluj se joacă pe un stadion minuscul

Toate meciurile din preliminariile Ligii Campionilor şi Europa League se joacă fără spectatori, care poate fi şi motivul pentru care Floriana – CFR Cluj nu se va disputa pe cel mai mare stadion din Malta. În mod normal, partidele importante din cupele europene sunt programte pe “National Stadium Ta’ Qali”.

ADVERTISEMENT

“Centenary Stadium” este localizat lângă “National Stadium Ta’ Qali” şi are o singură tribună. Arena din Malta aduce mai mult cu una pe care sunt programte meciuri amicale, însă oferă o privelişte impresionantă.

Strategie anti-CFR Cluj?! Cum arată stadionul pe care se va juca meciul cu Floriana

Dan Petrescu i-a criticat pe maltezi la conferinţa de presă

Cu o zi înainte de Floriana – CFR Cluj, Dan Petrescu a susţinut o conferinţă de presă în Malta. Antrenorul campioanei României a avut un discurs critic la adresa gazdelor, care au decis ca meciul să se dispute pe un teren cu gazon sintetic.

ADVERTISEMENT

“Jucăm împotriva unei echipe care a câștigat campionatul, pe un teren sintetic. Nu înțeleg de ce jucați pe terenul sintetic, chiar lângă el există un teren normal, pe care se poate juca fotbal. Vom avea un meci foarte dificil mâine. Nu ne gândim la Dinamo Zagreb, pentru că șansele sunt 50-50″, a declarat Dan Petrescu.

Floriana FC – CFR Cluj | Antrenamentul oficial

Mâine începem un nou drum în UEFA Champions League! ??

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Tuesday, August 18, 2020

Dudelange, coşmarul lui CFR Cluj, eliminată anul trecut în Malta din UCL

Dan Petrescu a tras mai multe semnale de alarmă înainte de Floriana – CFR Cluj, antrenorul campioanei susţinând că echipa din Malta nu este un adversar facil. Sezonul trecut, Dudelange, formaţia care i-a eliminat pe clujeni în play-off-ul Europa League 2018-2019, a avut viaţă grea în insulă.

ADVERTISEMENT

În turul 1 preliminar al Ligii Campionilor din sezonul 2019-2020, Valletta o elimina în mod surprinzător pe Dudelange, scor general 3-3, maltezii profitând de faptul că au marcat de două ori pe terenul fostei adversare a lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: