Fotbal international

Suma uriașă cerută de Inter pentru George Pușcaș! Atacantul valorează o avere

11.07.2019 | 10:22
Suma uriasa ceruta de Inter pentru George Puscas Atacantul valoreaza o avere

George Pușcaș a prins cel mai bun prim 11 care a participat la Campionatul European U21 găzduit de Italia și San Marino, după ce a înscris patru goluri pentru echipa națională a României, iar Inter cere o sumă uriașă pentru atacantul în vârstă de 23 ani.

Suma uriașă cerută de Inter pentru George Pușcaș

George Pușcaș a evoluat în Serie B pentru Palermo în sezonul 2018 – 2019, dar echipa a fost retrogradată la masa verde și atacantul român așteaptă să vadă unde va juca în ediția viitoare. Internaționalul în vârstă de 23 de ani are acum contract cu Inter Milano, după cum FANATIK a dezvăluit. 

Atacantul este pe lista de transferuri a celor de la Udinese, Torino, Birmingham, Sheffield United, Fenerbahce și Salernitana, iar Inter i-a stabilit prețul. Gruparea din Milano este dispusă să îl vândă pe George Pușcaș, dar cere în schimbul transferului său nu mai puțin de 8 milioane de euro, anunță site-ul salernosport24.it.

George Pușcaș la finalul meciului pierdut de România U21 în fața celor de la Germania U21. Sursă foto: sportpictures.eu
George Puscas in meciul de fotbal dintre Germania U21 si Romania U21 din semifinalele Campionatului European 2019. Sursă foto: sportpictures.eu

Și Gigi Becali l-a vrut pe Pușcaș la FCSB

George Pușcaș s-a aflat și pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, dar patronul FCSB-ului a recunoscut că este foarte greu să îl aducă pe atacantul român să joace în Liga 1. Latifundiarul din Pipera anunța în luna octombrie a anului 2018 că a fost interesat de transferul lui Pușcaș. “Pe Pușcaș vreau să îl iau. Am mai vrut să îl iau mai de mult timp. E puternic, îmi place mult de tot”, spunea Becali pentru TV Digi Sport.

Cotat de site-urile de specialitate la 3 milioane de euro. George Pușcaș a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum Liberty Oradea, Bihor Oradea, Inter, Bari, Benevento, Novara și US Palermo. A bifat 15 meciuri și un gol în Serie A, iar în Serie B are 85 de partide și 26 de reușite.