Fotbal international

Șumudică infirmă varianta Benzar: „Nu-l vreau”. Ce român putea aduce la Al Shabab: „Mi-a fost propus”

07.01.2019 | 22:32
Sumudica infirma varianta Benzar Nul vreau Ce roman putea aduce la Al Shabab Mia fost propus

Marius Șumudică este pe val în Arabia Saudită, unde are rezultate foarte bune alături de Al Shabab. Antrenorul devenit campion cu Astra a dezvăluit că Romario Benzar nu reprezintă o țintă pentru el, dar că a avut șansa de a-l transfera pe Bogdan Stancu, jucător care ar putea ajunge în cele din urmă în Turcia.

Șumudică infirmă varianta Benzar

„Nu-l vreau pe Romario Benzar. Chiar azi m-a întrebat directorul sportiv că văzuse tot felul de zvonuri pe Twitter. Eu am nouă străini în lot, din care trebuie să joace șapte. Săptămâna aceasta l-am legitimat pe căpitanul naționalei Marocului. Aici nu se caută jucători de bandă.

Am încercat foarte mult să-l iau pe Alibec. Când am venit aici era al președinte. După o lună a venit președintele care a făcut-o pe Shabab campioană. Lumea se aștepta să mă înlocuiască, dar avem o relație extraordinară. Mi-aș dori în continuare să-l iau, dar e foarte greu. Se discută să vină anumiți atacanți, dar cu o cotă de piață de 7-8 milioane de euro. Nu e atacant în România care să valoreze această sumă” – a spus Marius Șumudică la TV Digi Sport.

Bogdan Stancu ar fi putut ajunge la Al Shabab

„Unii zic că aici e fotbal la cămile, dar pe aici sunt niște jucători și nici antrenori care când dau mâna cu ei, nu mă spăl o săptămână. Puteam să-l iau pe Bogdan Stancu, mi-a fost propus, dar arabii vor ceva mai mult. Vor să plătească sume mai mari, au primit bani de la Guvern.

Teja e un antrenor care s-a confundat un pic cu istoria FCSB. E o alegere bună după ceea ce s-a întâmplat la Gaz Metan. Edi Iordănescu este un antrenor căruia îi place să conducă tot, probabil că a găsit mediul propice la Mediaș. Ne îndreptăm spre Anglia. Mie nu-mi place să fac tot” – a spus Marius Șumudică la TV Digi Sport.