Stiri sportive

Rădoi a demisionat! Gigi a bătut palma cu Reghe! Cum a picat totul!

STEAUA. FANATIK.RO publică în exclusivitate o informaţie bombă, confirmată de surse apropiate formaţiei roş-albastre: Laurenţiu Reghecampf a fost pentru cîteva ore antrenorul campioanei...
30.08.2015 | 00:03
Radoi a demisionat Gigi a batut palma cu Reghe Cum a picat totul
ADVERTISEMENT

STEAUA. FANATIK.RO publică în exclusivitate o informaţie bombă, confirmată de surse apropiate formaţiei roş-albastre: Laurenţiu Reghecampf a fost pentru cîteva ore antrenorul campioanei României!!!

S-a întîmplat după înfrîngerea la scor de neprezentare din primul meci al dublei manşe din play-off-ul Ligii Europa, 0-3 pe Arena Naţională. Evenimentele s-u succedat cu rapiditate pe parcursul nopţii şi dimineţii următoare partudei.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Ceartă monstruoasă între Gigi şi Mirel

Steaua. Dezastrul cu Rosenborg de la Bucureşti, 0-3 pe Naţional Arena, l-a înfuriat teribil pe Gigi Becali. Imediat după partida cu norvegienii, Mirel Rădoi a anunţat public că nu are de gînd să plece de la Steaua, cu toate că o calificare în grupele Europa League era compromisă. În noapte, tîrziu, Becali şi Rădoi au avut o discuţie extrem de aprinsă. Patronul i-a reproşat antrenorului rezultatele proaste, deciziile luate în privinţa anumitor jucători şi i-a transmis că va urma o perioadă în care va reduce drastic cheltuielile.

SURPRIZĂ LA STEAUA! FOTBALISTUL A FOST DAT AFARĂ DUPĂ RETURUL CU ROSENBORG!

S-au certat rău de tot. Mirel s-a supărat pentru că Gigi s-a băgat peste el şi pentru declaraţiile pe care patronul le-a făcut imediat după joc. A cedat la nervi şi i-a transmis că nu mai rămîne la Steaua“, afirmă sursele noastre.

ADVERTISEMENT

STEAUA. “Alo, Reghe? Vii la Steaua?” Răspuns tranşant: “DA!”

Steaua. Cînd şi-a dat seama că Rădoi e decis să plece, Gigi Becali s-a gîndit rapid la o soluţie de înlocuire. Primul nume care i-a venit în minte? Laurenţiu Reghecampf! Sursele FANATIK.RO povestesc cum s-a derulat totul într-o noapte nebună, cum a recaţionat tehnicianul la solicitarea intempestivă a patronului!

Becali l-a sunat pe Reghe şi l-a întrebat dacă e dispus să se întoarcă la Steaua. Reghe i-a spus că pleacă imedit de la bulgari pentru Steaua! Gigi i-a promis libertate totală în privinţa lotului. Au discutat despre contractul său, i-a promis chiar şi două, trei transferuri importante! Totul era bătut în cuie: Reghe era noul antrenor al Stelei!

ADVERTISEMENT

STEAUA. Dimineaţa răzgîndirilor! Olăroiu l-a dat afară pe Reghe!

Steaua. Certaţi joi noapte, Gigi Becali şi Mirel Rădoi nu şi-au vorbit la prima oră. Astfel se face că Rădoi a mers în vestiar şi i-a anunţat pe fotbalişti că îşi dă demisia: “Plec. Voi nu ştiţi multe. S-a terminat“, a sunat discursul lui Mirel. O parte dintre jucători a încercat imediat să îl convingă pe acesta să revină asupra deciziei. Gigi Becali îşi făcuse deja planurile cu Reghe antrenor.

TRANSFER COLOSAL LA STEAUA! IANIS HAGI, NOUL REGE PENTRU GIGI BECALI! 

Cînd deznodămîntul părea clar, pe fir a intrat Cosmin Olăroiu, care a aflat de cearta dintre patron şi Rădoi. Olăroiu l-a sunat pe Gigi: “E o greşeală ce faci! Ai început iar cu astfel de lucruri? Păi, îl laşi pe Mirel să plece? El te-a ajutat, a renunţat la mulţi bani şi tu te porţi aşa cu el? E normal să fie supărat că te bagi peste el!“, ar fi sunat mesajul lui Oli, conform surselor FANATIK.RO. A fost momentul în care Becali s-a răzgîndit. L-a contactat apoi pe Rădoi şi l-a chemat la Palat!

ADVERTISEMENT

STEAUA. Rădoi rămîne la Steaua, Reghe la Litex!

Steaua. Întîlnirea dintre cei doi a decurs mult mai liniştit decît fusese discuţia din seara precedentă. Gigi era mai îngăduitor, Mirel mai relaxat. Au ajuns rapid la concluzia că la Steaua trebuie schimbat ceva, dar nu antrenorul. Astfel, Rădoi a hotărît să continue, iar Gigi Becali i-a acceptat cîteva condiţii. Cea mai importantă, aceea că nu se va mai băga peste el.

DODEL TĂNASE, UMILIT DUPĂ CE A PLECAT DE LA STEAUA! “M-AI TRĂDAT!”

Dar cu Reghe? Ce facem cu Reghe? Sursele FANATIK.RO susţin că tehnicianul era decis să îşi înainteze demisia de la Litex, dar faptul că echipa sa avea meci duminică, în campionat, l-a făcut să amîne gestul pentru a nu destabiliza formaţia bulgară. Acesta a fost practic norocul său, pentru că altfel, în acest moment, ar fi rămas fără angajament!

STEAUA. E a doua oară cînd Reghe e lăsat cu ochii în soare!

Steaua. Acest episod vine la o distanţă de cîteva luni de un alt moment în care Reghe şi Steaua au fost în tatonări. Astfel, conform lui Gigi Becali, Reghe i-ar fi cerut să îl pună pe el antrenor în locul lui Costel Gâlcă, în clipa în care Steaua avea probleme în campionat şi era la un pas să piardă titlul: “M-am întîlnit cu Reghe, ştiţi ce mi-a zis? Nici nu vă mai zic, că mă cert cu el. Am avut clipe frumoase cu el, sîntem prieteni şi am cîştigat bani împreună. Nu vreau să vă zic acum despre ce e vorba“, afirma Becali.

STEAUA. Atac după returul cu Rosenborg: “E o tragedie eliminarea!”

Steaua. Reacţia lui Reghecampf după ce campioana României a părăsit Europa a fost una extrem de dură!Cred că pentru Steaua este o tragedie. Nu trebuie să se lase impresia că nu s-a întîmplat nimic. Eu cred că dacă erau mai atenţi şi dacă analizau mai bine lucrurile nu se ajungea niciodată la această eliminare. Nu mă gîndesc la o tragedie financiară, mă gîndesc la fotbalul românesc. Pierzi o dublă cu Partizan, o echipă pe care o putea bate, iar Rosenborg nu a pus nici o problemă Stelei, au fost doar nişte probleme în tur. Steaua trebuia să se califice!”.

“Eu cred că echipa are valoare, are jucători foarte buni, iar Steaua trebuia să fie în grupele Ligii Europa. Părerea mea, Steaua avea valoare de grupele Ligii Campionilor chiar. Jucătorii trebuie să facă performanţă, pentru că sînt aduşi pe foarte mulţi bani. Mi se pare foarte deranjant că ies oameni şi spun că viaţa merge înainte şi în situaţia asta“, a spus Reghe, care a încercat la final să evite un conflict cu Rădoi şi cu patronul campioanei: “Nu trebuie acuzat Gigi Becali. Nici Mirel Rădoi”.

12 ore a fost Reghecampf antrenorul Stelei, în perioada în care Gigi Becali s-a certat cu Rădoi, după ce acesta îşi dăduse demisia

ADVERTISEMENT