Pariuri sportive

Super-profit la “masa bogaţilor”?

Sutele de milioane care se învârt în Liga Campionilor provoacă pe toţi cei care sunt sau se simt Casmpionii pariurilor la bilete pe pe care să reuşească super-câştiguri. Competiţia care a redefinit fotbalul revine cu primele 4 meciuri din Optimi. Iată câteva pariuri pentru care merită să vă alocaţi buget.
13.02.2018 | 15:45
Superprofit la masa bogatilor

6 rezultate PsF1 (gazdele în avantaj la pauză sau învingătoare la final) anul trecut în partidele tur din Optimile UCL. Un pariu de pus şi în această săptămână. Dacă jucaţi la  Superbet.ro acest pariu în toate cele 4 meciuri programate, ajungeţi la cotă 48.35 şi cu numai 50 lei pariaţi, câştigaţi peste 2.200 Lei!

Profitaţi de cea mai variată ofertă pentru Liga Campionilor:  https://www.superbet.ro/pariuri-sportive#

În faza eliminatorie, gazdele sunt obligate să câştige, iar oaspeţii nu-şi permit să nu marcheze în deplasare. Trebuie căutată varianta cea mai profitabilă care să implice GG (ambele marchează). Profitaţi de cotele oferite de  Superbet.ro pentru GG1roGG2r (ambele marchează în repriza întâi sau repriza a doua). 2.44 cotă pentru acest pariu în Juve – Tottenham şi 2.20 în Basel – Man. City.

Pariaţi ofensiv în Optimile Ligii Campionilor:  https://www.superbet.ro/pariuri-sportive#

Ajungeţi la cotă 75.22 dacă mergeţi pe victorii ale favoritelor şi minim 3 goluri marcate în meciurile de azi şi mâine. Adică 1&3+ în Real – PSG şi Juve – Spurs, respectiv 2&3+ în Basel – City şi Porto – Liverpool.  

Pariaţi pe favoriţi în Optimile Champions League:  https://www.superbet.ro/pariuri-sportive#

Higuain, Harry Kane şi Kun Aguero joacă diseară şi cer pariuri pe goluri. Profitaţi de pariurile Total Goluri din oferta specială  Superbet.ro. Cotă 3.50 pentru o seară de coşmar în ceea ce prifeşte eficacitatea în ofensivă (sub 3,5 goluri) şi cotă 1.85 pentru o seară în care marcatorii sunt în formă (peste 5,5 goluri).

Câştigă din pariurile unice din oferta specială Superbet  https://www.superbet.ro/pariuri-speciale

Dacă tot am pomenit super-starurile din atac, merită să vă spunem şi cotele de neratat pentru Kane marcator şi Tottenham câştigătoare la Torino: 9.50 (Higuain marcator şi juve câştigătoare are cotă 4.00). Fiecare optime de Champions League are la  Superbet.ro peste 55 de pariuri speciale la cote unice pe piaţă, pariuri care se adaugă ofertei standard, cu peste 200 de pariuri! Suntem în anul în care la Superbet doi pariori băcăuani au reuşit cel mai mare câştig din istoria pariurilor sportive din România: peste 1.300.000 de Lei. Se va bate acest record chiar în această lună, din pariurile pe meciuri de Champions League?