Sport

Superbet dă o nouă super lovitură! Shaun Conning, Chief People Officer, a fost recrutat de la DAZN Group: „Voi face parte dintr-un business de succes”

O nouă super valoare se alătură grupului Superbet! Shaun Conning vine în companie în poziția de Chief People Officer, începând cu luna noiembrie.
13.10.2022 | 15:15
Superbet da o noua super lovitura Shaun Conning Chief People Officer a fost recrutat de la DAZN Group Voi face parte dintrun business de succes
Shaun Conning, noul Chief People Officer de la Superbet
ADVERTISEMENT

Superbet l-a „transferat” pe Shaun Conning de la DAZN Group. Din noiembrie 2022, britanicul va coordona strategia de HR și cultură organizațională a companiei românești care a înregistrat o creștere consistentă în ultimii ani.

Super lovitură dată de grupul Superbet! Noul Chief People Officer este Shaun Conning, recrutat de la cea mai mare platformă globală de entertainment din domeniul sportului

Înainte să se alăture grupului Superbet, Conning a fost Chief People Office pentru DAZN Group, cea mai mare platformă globală de entertainment din domeniul sportului. De asemenea, pe parcursul ultimilor cinci ani, el a condus strategia de resurse umane a grupului, concentrându-se pe expansiunea globală și creșterea impulsionată de investiția în tehnologie realizată de DAZN.

ADVERTISEMENT

Cu o vastă experiență în strategii de resurse umane, cultură organizațională și dezvoltare a abilităților de leadership, Shaun Conning a deținut roluri cheie în organizații precum Compass Group, liderul mondial al industriei de ospitalitate și catering, sau Kingfisher Group, una dintre cele mai importante companii de retail din Europa. În afara acestor poziții, el a fost co-fondator al firmelor de consultanță tap’d Solutions și Encompass People, lucrând cu un portofoliu variat de clienți din media sportivă, tehnologie, servicii financiare și retail.

„Sunt încântat să mă alătur unei organizații atât de dinamice, care prețuiește curajul și inovația. Am fost convins de stilul autentic de leadership a lui Johnny Hartnett (CEO Superbet Group) și de perspectiva vizionară pe care o are Sacha Dragic (fondator & Executive Chairman Superbet Group). Discutând cu cei doi, am înțeles că voi face parte dintr-un business de succes, caracterizat de o gândire progresivă și care se află într-o perioadă de creștere exponențială.  Pe măsură ce am cunoscut mai bine organizația, am știut că doresc să fac parte din acest grup și să lucrez alături de echipe din țări precum România, Croația, Belgia, Polonia sau Marea Britanie”, a declarat Shaun Conning.

ADVERTISEMENT

La Superbet, noul Chief People Officer va găsi o echipă entuziastă de experți în resurse umane, alături de care va dezvolta strategia de viitor. Printre obiectivele principale vor fi: consolidarea elementelor de cultură organizațională, dezvoltarea și diversificarea programelor de formare, precum și atragerea talentelor care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele acestui business.

Pentru a concepe această strategie, Conning va lucra direct cu Tijana Kovacevici, anterior lider de HR în Wise și Coca-Cola, care deține rolul de VP of People al echipelor de tehnologie din Superbet. Un alt colaborator cheie al lui Conning va fi Cezary Lewandowski, recunoscut ca având o consistentă experiență în industriile de servicii IT și gaming, care se află pe poziția de VP of People pentru departamentele Superbet aflate în afara ariei de tehnologie.

ADVERTISEMENT

Venirea lui Conning face parte dintr-o campanie constantă de recrutări, pe care cel mai mare operator de pariuri sportive din România a întreprins-o în ultimii ani. Acest proces de dezvoltare al operațiunilor a inclus atragerea unor manageri din companii precum Mars, McKinsey, Adobe, Bitdefender sau OLX Group.

Piața din România rămâne cea mai importantă pentru grupul Superbet, fondat în 2008 de antreprenorul Sacha Dragic, care deține în continuare pachetul majoritar și poziția de Executive Chairman al Grupului. În același timp, Superbet își asumă obiective ambițioase de scalare a businessului, prin investiții masive în tehnologie și demersuri de extindere pe piețele internaționale care sunt reglementate.

ADVERTISEMENT

În acest context, dezvoltarea unei strategii de resurse umane la standarde globale de excelență vine ca un pas natural și necesar pentru Superbet.

„Împreună cu Johnny Hartnett, CEO-ul Superbet Group, încercăm să găsim un echilibru sănătos pentru companie, între echipele care lucrează agil și liderii de business care au experiența de a lucra în structuri multinaționale. Dorim să ne organizăm mai bine, fără a pierde dinamica antreprenorială care ne caracterizează. Ne află într-un moment de creștere exponențială și acest fapt ne determină să dezvoltăm o strategie ambițioasă de resurse umane, care va fi condusă de Shaun Conning, noul nostru Chief of People” a menționat Sacha Dragic, cu ocazia acestui anunț.

Vitrina cu „trofee” a Superbet Group

Fondat de către familia Dragic în anul 2008, grupul Superbet este o companie de tech & entertainment, fiind liderul industriei de pariuri sportive din România.

Compania desfășoară operațiuni în retail, unde are o rețea de peste 1.000 de agenții stradale, precum și în online, prin intermediul website-ului și al aplicațiilor de pariuri sportive și gaming. Grupul este prezent în 10 țări, cele mai importante piețe fiind în România, Belgia si Polonia.

Între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone Inc., cel mai mare fond de investiții din lume, care a realizat, în 2019, o investiție strategică minoritară în valoare de 175 milioane Euro.

Superbet este membru al IBIA (Asociația Internațională de Integritate în Betting) și singura companie românească premiată de patru ori în cadrul Central and Eastern European Gaming Conference (CEEGC) cu trofeul de excelență în regiune – Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

Puteți afla mai multe detalii despre viziunea strategică, activitățile comerciale și echipa de leadership a Superbet Group accesând: www.superbetgroup.com.

  • 2008 este anul în care a fost fondat Superbet Holding Romania
ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin...
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion